nightlive

Donderdag 31 juli vindt er een heel speciaal evenement plaats in de Nightlive in Maastricht. Dan organiseert Active Open namelijk het feest Sea Communication en dit keer is het een speciale Detroit Techno edition. Gysbert Schiffmacher zal hier een 7 uur durende solo draaien!

Saturday Night Boogie
Zaterdag 26 juli

Dit evenement dat vorig jaar in Maastricht is ontwikkeld heeft na een tour door Limburg en de rest van Nederland steeds meer aan populariteit gewonnen en beleeft op zaterdag 26 juli de 1e editie in de Nightlive te Maastricht. Het thema van deze editie is: 'Boogie till the break of dawn'
Dit houdt in dat behalve de gebruikelijke Soul, Funk en Disco ook Latin Music gedraaid wordt op de avond.

Entree: 12 euro (excl. fee)

Sea Communication Detroit Techno Edition
Donderdag 31 juli

Active Open is een jonge, dynamische organisatie welke zich met name richt op het organiseren van feesten en evenementen. Sea Communication (een concept binnen de Active Open muren) richt zich voornamelijk op techno- en progressiveliefhebbers, alhoewel andersoortige party-animals natuurlijk ook welkom zijn! Party, daar gaat het tenslotte om. Na eerst de «O» in Arnhem onveilig te hebben gemaakt, strijkt het Sea Communication project nu in Nightlive Maastricht neer, alwaar de eerste editie geheel in het teken staat van Detroit Techno.
Gysbert Schiffmacher, welke internationaal flink aan zowel de deejay- alsmede de producersweg timmert, verzorgt de kick-off met een heuse 7 hour solo. Dat de goeie man niet te remmen is, blijkt alleen al uit de vele boekingen wereldwijd. Van Detroit tot Allicante, van Amsterdam tot San Francisco, niets is hem te dol. Een set van zeven uur is dan ook goed aan hem besteed.
Gysbert Schiffmacher wordt vergezeld door veejays en dansers, die de avond compleet maken.

Entree: 5 euro (vvk), 7 euro (avondkassa)