beyond adventures club risk

Aankomende zaterdag staat er weer een nieuwe editie van het feest Beyond Adventures op het programma in de Winkel van Sinkel in Utrecht. De organisatie Club Risk heeft deze keer niemand minder dan Jack de Marseille uitgenodigd om hier in Nederland te draaien!

ZATERDAG 26 juli 2003
Club Risk @ de Winkel van Sinkel

BEYOND ADVENTURES (every last saturday of the month)
Entree is euro 14,-. Leden van ClubRisk@deWinkelVanSinkel betalen uiteraard euro 10,-.
Open 00.00 - 05.30

Elke laatste zaterdag van de maand organiseert Club Risk in de Winkel van Sinkel Beyond Adventures, met Techno/Electro als basis. Aanstaande zaterdag (26 juli) wordt de muzikale invulling verzorgd door Jack de Marseille (FR) en Jerome (NL).

Jack de Marseille heeft is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de beste DJ's ter wereld en wordt in een adem genoemd met namen als Laurent Garnier, Jeff Mills en Carl Cox. De inspiratie van het Detroitse trio (Derrick May, Kevin Saunderson, Juan Atkins) is terug te merken in zijn intense en energieke sets.

Jerome heeft intussen op vrijwel elk Techno Evenement gestaan. Mede door "Deep Groovy Dynamic Flow" die hij weet te leggen in zijn Technosets en zijn producties, kan gesteld worden dat Jerome een opmerkelijke Technotalenten is, waar men niet omheen kan.