waterlife

Het feest Retro Nouveau zal op 2 augustus op een andere locatie plaatsvinden. Oospronkelijk stond het gepland in de Prachtig in Rotterdam, zoals in ons vorige nieuwsitem te lezen was, maar het is nu verplaatst naar Cruis Terminal aan de Wilhelminakade aan de Kop van Zuid. Jullie kunnen ook nog steeds kaarten voor dit feest winnen, hier op groovetrackers.com!

Op 2 augustus aanstaande vindt om 22.00 uur het eclectic & electric dance feest Retro Nouveau plaats in de Cruise Terminal op de Kop van Zuid Rotterdam. De party was oorspronkelijk gepland in Prachtig onder de Erasmusbrug, maar is om organisatorische redenen naar de Cruise Terminal verplaatst.

Aan de line-up is DJ Tinez, bekend van Dozer uit Antwerpen, toegevoegd. Boven in de grote zaal van de Cruise Terminal draaien Paris The Black Fu en de Glimmer Twins. Een dynamische mix van old skool en recente releases op een verrassende manier zoals we die kennen van 2 many DJ's en Playgroup. In de Electric Room wordt het publiek bediend door de nieuwe helden van de Nederlandse en Belgische electro scene.

De DJ sets worden geregistreerd door ID&T Radio en uitgezonden op vrijdagavond 8 augustus. ID&T Radio is in de regio Rotterdam te beluisteren op 88.4 FM.

Praktische informatie

Datum 2 augustus 2003
Line-up
22.00 – 4.00 u. Eclectic Room: Josz LeBon, Paris The Black Fu, Glimmer Twins
22.00 – 4.00 u. Electric Room: Tinez, Steffi, Dexter (live), Raphaël

Locatie Cruise Terminal Rotterdam – Kop van Zuid – Wilhelminakade
Toegang € 10,- (ex. servicekosten)
Kaartverkoop via de bekende Ticketservice voorverkoopadressen 0900 300
1250 (99 ct pm) en de kassa van de zaal
Informatiewww.waterlife-rotterdam.nl
Filmpjehttp://users.pandora.be/goldengarbage/tinez/retronouveau_teaser.htm

Waterlife Rotterdam
Retro Nouveau in de Cruise Terminal maakt onderdeel uit van Waterlife Rotterdam. Met meer dan twintig op het thema water aansluitende evenementen – waaronder zeven geheel nieuwe - staat Rotterdam sinds 20 maart, twee dagen vóór Wereldwaterdag, tot en met de Wereldhavendagen begin september, in het teken van de zorg voor en het plezier met water. Waterlife Rotterdam legt hiermee een link met 'International Year of Freshwater', zoals de Verenigde Naties het jaar 2003 hebben gedoopt. Waterlife Rotterdam is een onderdeel van de Rotterdamse Zomerfestivals.

Initiatief
Waterlife Rotterdam is een initiatief van OntwikkelingsBedrijf Rotterdam en wordt mede mogelijk gemaakt door het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam. Het project wordt gecoördineerd door Stichting Rotterdam Festivals en de organisatie is in handen van MTE Rotterdam B.V. Speciale dank gaat uit naar het Nederlands Water Platform, stichting DOEN, de Gemeentelijke Diensten en official supplier Haine Audio B.V.