Aankomende zaterdag staat er een dj van het New Yorkse label Sumbliminal in de Las Palmas in Rotterdam. José Nunez staat namelijk op het feest Burn Baby Burn en samen met de resident dj's Dwin en Victor Coral zal hij voor de muziek zorgen op deze avond.

Aanstaande zaterdag alweer de derde editie van "Burn Baby Burn", het succesvolle en zomerse concept van Club Las Palmas.

Nadat residents Dwin en Victor Coral de avond geopend hebben is het tijd voor de headliner van de avond; José Nunez. Nunez is een protégé van Erick Morillo en brengt zodoende veel platen uit op het New Yorkse Subliminal label. Ter gelegenheid van de 100ste release van Subliminal Records verscheen onlangs "Dancin", een co-productie met Erick Morillo en Harry "Choo Choo" Romero. Deze laatste scoort op het moment met de inmiddels tot house-classic gebombardeerde track "I Go Back" met vocalen van Robert Owens. Romero zal later in het jaar in Las Palmas optreden. MC Nova en VJ MacMotion zullen de dj's vocaal en visueel ondersteunen.

Zoals elke eerste zaterdag van de maand zullen in het Go Play Café de Love2Party dj's Little Tim en Sandeep draaien.

De eerstvolgende editie van The Warehouse is op zaterdag 9 augustus. Nadat Las Palmas eerst met een eigen truck heeft deelgenomen aan de FFWD Dance Parade is er vanaf 20.00 uur een knallende after-party met Jack de Marseille, Ramon, Edwin Bazen, VJ Ottograph en MC P-Pholl. In het Go Play Cafe draaien Denniz, Paul Hazendonk, Dwin, MC Nova en Co-Star op saxofoon. Kaarten zijn te koop via www.voorverkoop.net