5 Days Off 2003

Op de site van 5 Days Off staat sinds kort de timetable voor alle 5 dagen. Je vind 'm hier!
Wij zullen donderdag aanwezig zijn Bij Richie Hawtin en Steve Bug. In de agenda van Richie Hawtin staat: "A night of weirdness with fellow Minus remixer/artist Steve Bug!" Dus het belooft een (te) gekke nacht te worden!

Melkweg, Mojo Concerts en het Belgische 5 voor 12 beginnen af te tellen voor alweer de derde aflevering van 5 Days Off, het enige meerdaagse indoor dance festival van Nederland. Dit jaar vindt 5 Days Off plaats van 16 tot en met 20 juli in de Melkweg te Amsterdam.
Vijf dagen lang zul je worden getrakteerd op de heetste geluiden die er op het moment in de internationale elektronische muziek klinken, uit alle lagen van de dance-bevolking: vertegenwoordigers van techno, bossa beats, drum'n'bass, electro, house, hiphop, future funk en zelfs wereldmuziek zullen acte de pr�nce geven, zowel van achter de draaitafels als live op het podium. Zoals al bijna traditioneel genoemd mag worden staan gevestigde namen naast nieuw talent en wordt ruim baan gegeven aan vernieuwing en experiment.
Ook al door de "beperkte"capaciteit van 1500 man per avond is dit dus een perfekte gelegenheid om zowel Groten der Aarde als Toekomstig Groten der Aarde in een intieme sfeer aan het werk te zien.
5 Days Off is in 2001 geboren als broertje van het Gentse 10 Days Off. De eerste twee edities van 5 Days Off zijn met enthousiasme onthaald door publiek, muziekindustrie en pers. In de afgelopen twee jaar stonden o.a. artiesten als Luke Slater, KingBritt, Silicone Soul, Derrick May, Laurent Garnier, Miss Kittin, Jazzanova, Jeff Mills, Krust en I-F op het 5 Days Off podium.
10 Days Off is inmiddels een gerespecteerd en tevens het meest succesvolle dance festival van Belgie. De Belgische broer van 5 Days Off vindt plaats van van 18 t/m 28 juli en wordt wederom georganiseerd door 5 voor 12.