mysteryland

ID&T heeft op het laatste moment nog een extra act aan de line-up van het feest Mysteryland toegevoegd, dat op 23 augustus plaatstvindt op het Floriade terrein in Haarlemmermeer. Het is het Britse Futureschock dat nog is toegevoegd!

Dacht je dat de line up van Mystery Land helemaal compleet was, dan heb je het mis. Op het laatste moment is er nog een live act toegevoegd op de Mainstage: Futureshock uit Engeland.

Futureshock is een progressive house live act uit Engeland bestaande uit twee personen: Alex Tepper en Phil Dockerty. Samen maken ze producties voor het label Junior Boy's Own.

Futureshock staat ook wel bekend om zijn remixen van Underworld, Moby en de Chemical Brothers. In maart 2003 verscheen hun debuutalbum 'Phantom Theory' met daarop de hits 'Sparc', 'The Question' en 'Frequency'.

Het kan gezegd worden dat Futureshock na Underworld en de Chemical Brothers de meest gevraagde act is op dit moment. ID&T is er trots op deze act te kunnen toevoegen aan de toch al indrukwekkende line up van Mystery Land.

Progressive liefhebbers kunnen dit dus niet missen!