house jam

Aankomende vrijdag vindt er een speciaal feestje plaats in de Escape in Amsterdam. Het feest House jam culture is een event waarin een combinatie tussen dj's en een klein orkest wordt gepresenteerd. Erg speciaal!

Vrijdagavond 18 juli zal een ieder die deze avond in de Escape in Amsterdam aanwezig is getuigen kunnen zijn van een Revolution, een nieuwe Movement.

Onder de naam House jam culture event zal het eerste event van start gaan waar deejays en muzikanten, voorheen nog water en vuur, in samenspel met mensen uit de dans-, kunst-, mode- en filmwereld een nieuwe beweging op gang willen laten komen.

Op deze eigentijdse houseparty zullen de deejays Brian S en Vince samen met 9 muzikanten van formaat de house in een geheel nieuwe dimensie plaatsen. Dit kleine orkest bestaat uit een saxofonist, gitarist, bassiste, pianist, 'talking drums', een percussionist, twee vocalistes en de vocalist Bart Brandjes. Ik heb getuigen mogen zijn van de eerste repetitie samen met Brian S en ik heb niet stilgestaan! De muziekstijl laat zich het beste omschrijven als funky groovy uplifting sexy soulfull house, aldus Brian S en ik kan niet anders zeggen dan dat het een must is voor iedere muziekliefhebber, houseliefhebber dan wel muzikant dan wel de 'gewone' muziekluisteraar!