AMPlified - the matrix

Uiteraard moet het weer een beetje meewerken, maar met een beetje geluk waan je jezelf op zaterdag 26 juli eerder in Rio dan Rotterdam.
Sterker nog, die dag is Rotterdam, DE Rio aan de Maas waar het tropische Zomercarnaval wel weer voor de nodige temperatuurstijging zal zorgen.
Feeling hot, hot hot…

Nadat de zon is ondergegaan zullen de warmbloedigen onder ons nog tot in de vroege uurtjes doorfeesten. Het is dan de nacht waarin AMPlified – Tha Matrix zijn premiere zal beleven in de Rotterdamse danstempel Ministry of Dance. Met Tha Matrix brengt AMPlified stylen samen, in afzonderlijke cellen, authentiek en integer, maar samen in één structuur, één ervaring…..
Met concepten die voor zich spreken en line-ups die het inhoudelijk meer dan waarmaken!

Boogie Nights:
De glazen koepel van MoD wordt een ware 80’s Disco jam Dome, waarin niemand minder, dan Disco Ed himself, zijn “boogie-ding” zal doen. Wanneer de voeten moe zijn, neemt Lowlive (EDD, Thalia) het heft in handen. Terwijl je de zon ziet opkomen, neemt hij je mee naar het uiterste rustpuntje ergens in je wildste dromen….

AMP Arena
Mainstream urban op z’n best! Jonge honden Jamal en Anonymous, en oude rotten Cosmic & Sake (The Supreme Team from Mondial – Hotsundaynights!) zullen je laten dansen op zwoele stemmen, sexy beats en ruige bassen. Ondersteund door Mechanic als Host van de avond en DirtyBrownVisuals als ‘eyecatcher’…

HEAT – eStilo Latino
De naam zegt het al, hier wordt het heet…
Heet van de sexy LatinHouse perfect geserveerd met de groovy ClubSoul. U bent gewaarschuwd; Het heupwiegende resultaat en zwoele ritmische ervaring zijn van blijvende aard. Roog (HardSoul, Sensation VIP) Mar-y-sol (Mysteryland, Healers), Leroy Styles (Now&Wow, Ibiza) en Frank M (Las Palmas, Vibes, BED) zullen volledig verantwoordelijk zijn voor deze schaamteloze aandoening…