Roland K viert zijn verjaardag op vrijdag 1 augustus en dat zullen we ook weten. Hij heeft onder andere Chris Cowie, San & Suzy Colar uitgenodigd om te komen draaien op zijn verjaardagsfeest in de Calypso in Rotterdam. Kortom een erg leuk feest waar jij ook bij kan zijn.

Vrijdag, 1 augustus zal Rotterdam het toneel zijn voor een zeer exclusieve avond waar Roland K zijn Birthday Bash zal vieren. Het thema 'Trance meets Progressive' en vooral de programmering liegen er niet om! Goede vrienden en collega's Chris Cowie (UK), San, Misja Helsloot, Suzy Colar (USA), Bram Vank, Miezz en uiteraard Roland K zullen zorgdragen voor een onvergetelijke avond voor de jarige en de bezoekers!

Dat er wat gevierd moet worden mag duidelijk zijn! Een kwart eeuw is niet niks en dat zullen de bezoekers weten, want het feest lijkt op voorhand geslaagd te zijn! Bevriende dj’s en de jarige zelf zullen deze avond op hun eigen wijze de avond invullen, wat zal leiden tot een zeer feestelijke en ongedwongen sfeer! Zelfs de bloedmooie Suzy Solar (www.suzysolar.com) zal speciaal uit de VS overkomen om deze verjaardag uitbundig te vieren!

Chris Cowie, behoeft bijna geen uitleg. Deze housepionier en oprichter van o.a. Hook en Bellboy records heeft inmiddels meer dan 200 releases en 5 albums op zijn naam staan. Onder verschillende pseudoniemen als X Cabs, Vegas Soul, Dawntreader, Scan Carriers, Stonemaker en Landlord vindt hij zijn weg door de platenkoffers van vrijwel iedere Superstar-dj en heeft hij de basis gevormd van de hedendaagse muziekindustrie.

Dj San, ongetwijfeld het grootste Progressive talent van Nederland en wederhelft van SanProject, heeft in de loop der tijd een geweldige staat van dienst opgebouwd. Aanbevolen door dj's als John Digweed en geprezen door talloze magazines over de gehele wereld die hem zelfs 'The next big thing from Holland' noemen, lijkt niets hem meer in de weg te staan! Lang zal het niet meer duren voordat zijn naam voorgoed in de Global Dancescene wordt gevestigd!

Misja Helsloot, mede eigenaar van het platenlabel Gesture Music is op dit moment een van de hotste Trance dj’s van Nederland. Zijn track 'First Second' is een gote hit gebleken en samen met Roland K presenteren zij hun eigen radioprogramma op Dancenet FM. Trancesistor Radio wordt iedere zaterdag uitgezonden van 19.00 – 22.00 uur.

Roland K is in de Dancescene inmiddels een goede bekende. Naast Misja is Roland mede oprichter en eigenaar van Gesture Music en wederhelft van SanProject samen met zijn grote vriend DJ San. Zijn productie 'Remark' die op Choo Choo Records is uitgebracht stond zelfs op de Nu Breed CD van Satoshi Tomiie. Op Dancenet FM is hij iedere zaterdag te horen tijdens zijn programma met Misja Helsloot. Ook tijdens zijn verjaardag zal hij zijn fantastische underground sound laten horen van Progressive tot Deep Funky Club.

Suzy Solar, de vrouw die ons doet smelten met haar heerlijke verschijning en aparte stijl van Trance, komt speciaal voor dit feest uit Amerika overgevlogen voor haar goede vriend Roland K. Wat zij voor ons gaat neerzetten blijft immer een verrassing, want naast een meeslepende en melodieuze set kan ze ook behoorlijk stevig draaien! In Zuid- Amerika en Canada is zij mateloos populair waar zij zelfs een eigen fanclub heeft! In Florida, USA heeft ze haar eigen radioprogramma genaamd: Trance Fetish. Meer informatie over deze stijlvolle dj is terug te vinden op www.suzysolar.com.

Bram Vank en Miezz zijn de grootste talenten uit de EQH stal. De stijl van Bram varieert van Deep Groovy Club tot Techhouse. Miezz is een grote liefhebber van heerlijke warme, diepe en experimentele platen welke je gedachten laten meevaren. Voor de ware muziekliefhebber is hij een grote must. Deze twee heren mogen zeker niet gemist worden!

Dat al deze Superstars goede bekenden van elkaar zijn, zal zeker niet aan je voorbij gaan. Centraal staat de viering van de verjaardag van Roland K welke ongetwijfeld zal ontaarden in een zeer uitgelaten en hartelijke sfeer bij zowel de bezoekers als de dj's! Wie deze exclusieve verjaardag wil komen vieren, moet vrijdag 1 augustus de Calypso te Rotterdam aandoen voor een zeer speciale avond van vrienden voor vrienden!