pepe nero

Pepe Nero is een nieuw feest dat op 22 augustus haar eerste editie beleefd in de Nighttown in Rotterdam. Dit feest staat in het teken van funky-house muziek maar ook van urban-, houseclassics- en disco muziek. Deze muziek zal gedraaid worden door onder andere dj Erick E, Cleon Macnack en Brian S.

Op vrijdag 22 augustus van 23:00 tot 05:00 wordt er een nieuwe feest gehouden in Nighttown Rotterdam.

Pepe Nero heeft als het ware twee gezichten. Het is een avond waar je je als bezoeker enerzijds kan vermaken met funky-house muziek en anderzijds met het urban-, houseclassics- en disco muziek. Met andere woorden: Pepe Nero is the flavour to make your evening delicate, spicey & funky.

Pepe Nero staat voor zwarte peper, de boodschap van de organisatie is jezelf voorstellen als een lekker culinair hapje dat op deze avond goed ingepeperd dient te worden. Voor € 12,50 worden je de ingrediënten: Erick E, Brian S, Cleon Macnack, Hitmeister D, Dim Browski en Jeremaine S voorgeschoteld.

De presale wordt gehouden in Chill Out en Velvet Rotterdam. Een Pepe Nero ticket kun je in de presale kopen voor € 10,- excl. Fee, aan de deur zal dit € 12,50 bedragen.

In de aankomende weken kunnen er tevens GRATIS!! tickets gewonnen worden, hou hiervoor onze website in de gaten!

Meer informatie kan je vinden op de volgende websites; http://www.pepe-nero.nl
http://www.designisfunky.com
of
http://www.nighttown.nl