forward

Op 4 oktober vindt er weer een nieuwe editie van het feest Forward plaats in het beursgebouw in Eindhoven. De organisatie Extrema is druk bezig met de voorbereidingen van dit evenement maar is benieuwd naar jullie mening. Extrema vindt het erg belangrijk om naar haar publiek te luisteren er roepen de mensen op om hun mening op het forum te geven en suggesties met betrekking tot de line-up te geven!

Al drie jaar achter elkaar organiseert Extrema in oktober Forward in het Eindhovense Beursgebouw. De programmeurs zijn druk in de weer om vette acts te programmeren, maar we zijn erg benieuwd naar jouw suggesties voor vernieuwing op het gebied van visuals en aankleding. Ook wil Extrema theater, dj's, performance and live acts meer met elkaar combineren.

'n Paar dagen geleden vertelden we op de site al dat de voorbereidingen voor Extrema Forward in volle gang zijn. Jullie kunnen daar nu op reageren via het forum, zodat wij weten wat jullie willen.

Op het forum is ook een onderwerp gewijd aan de programmering, maar je kunt natuurlijk ook je éigen topics lanceren. Meld je aan, kom met suggesties voor de line up en laat je mening of ideeën horen!

Forward
Beursgebouw Eindhoven
4 oktober 2003