hq

Vanavond vindt er weer een nieuwe editie van de bekende avond High Quality plaats in de melkweg in Amsterdam. Voor deze avond hebben ze speciaal een dame uit de UK uitgenodigd en Charlotte Birch is haar naam. Ooit model maar nu tot de top behorende van de dj's.

De komende High Quality (25 juli 2003 Melkweg Amsterdam) is een opwarmertje voor het
grotere HQ op Dancevalley. Deze extra strakke lineup zal de richting aangeven voor de HQ parties van de komende maanden waarmee we alles allemaal een tandje hoger gaat dan normaal.

Voor de eerste keer in 2 jaar tijd zal de uberhardhousebabe Charlotte Birch HQ aandoen in de Melkweg, Iedereen die Mevrouw Birch in actie heeft gezien weet dat haar muziek 10x harder is dan dat ze eruitziet. Origineel een model van beroep is ze nu een van de TOP international vrouwelijke dj's. Het profiel van Charlotte Birch is als een raket omhooggeschoten over de laatste paar jaar en ze wordt nu dan ook gezien als de top DJ in groot Brittanie, wij zijn dan ook erg trots op het feit dat we haar mogen verwelkomen deze komende HQ.

Charlotte Birch zal deze avond vergezeld worden door een van de nieuwste DJ/Poducer talenten uit de UK Jon Rundell (25). Goeie ouwe Jon wordt gezien als een van de meest vooruitstrevende dj's uit de Londense scene. normaliter speelt hij op alle londonse evenementen zoals o.a. Ed Reals beroemde Riot! feesten en Tidy london's H2O bootfeesten. In de Mixmag magazine van Juli wordt hij ook geheiligd als een van de toekomstige helden van de harddance scene. Naast het zijn van een succesvol Dj komthij nu ook met zijn eigen producties en zelfs een Duo met zijn collega Sam Reeves et hun label "Retek Records" Hun grootste hit onder het bovengenoemde label is fricane die op zijn beurt weer is geremixed door UK hardhouse grootheid Nick entience. De aankomende keer zal de eerste keer zijn dat Jon naar Nederland komt oor een exclusief optreden op HQ.

Onze gasten uit de UK zullen uiteraard weer ondersteund worden door HQ favorieten P, Tom Harding en Rossi die de traditionele stijl van HQ uit de speakers zullen aten barsten voordat we alles echt gaan laten knallen op Dancevalley.


Gegevens
HQ feat. Tom Harding, Charlotte Birch, Filterheadz, Remy, Jon Rundell,
JP, Rossi & Odd Bod

Vrijdag 25 juli
21.00 - 05.00
Melkweg - Amsterdam