hey dj

Deze dj-wedstrijd was zoals we al eerder vermeldden een groot succes. De stichting heeft al vele inschrijvingen binnen gehad alleen ze vinden de diversiteit van de inschrijvingen niet zo fantastisch, daarom roepen ze alle Limburgse dj's die zich nog niet hebben ingeschreven om dat snel te doen!

Heeft Limburg behoefte aan een Dj-wedstrijd? Volgens Stichting Popmuziek Limburg is dit zeker het geval. Dat bewijzen de 71 inschrijvingen die binnen zijn gekomen voor HEY DJ! tot nu toe. Vanwege dit grote succes heeft de organisatie besloten een extra voorronde aan het evenement toe te voegen.
De inschrijvingen tot nu toe zijn kwalitatief erg sterk, maar helaas weinig divers wat betreft stijl. Ook het aantal vrouwelijke Dj’s dat zich inschreef is erg laag om niet te zeggen nihil.

Hardstyle, Techno en Hardhouse zijn de drie inschrijftoppers. Op zich een leuk gegeven dat deze stijlen in Limburg zo populair zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat er in het zuiden nog meer te beleven valt op het gebied van Dance. Ook het vrouwelijk Dj-talent laat het, tot nu toe, behoorlijk afweten. Terwijl er in Limburg toch zeker ook een 100% Isis of Lady Aida moet rondlopen?
Zodoende roept Stichting Popmuziek Limburg alle Limburgse DJ’s (M/maar vooral V!) in zoveel mogelijk diverse stijlen op om zich in te schrijven voor HEY DJ!
Dit kan nog t/m 14 augustus. Inschrijven kan via http://www.spl.nl. Voor meer informatie bel: 0475- 56 30 70 (Centrum voor Amateurkunsten) of mail naar project@spl.nl.

Voorronde X
De extra voorronde die wegens het grote aantal inschrijvingen aan HEY DJ! wordt toegevoegd zal zaterdag 8 november 2003 in M.C. de Bosuil Weert plaatsvinden (onder voorbehoud).