united tonight

Aankomende zondag zal de eerste editie van het (strand)feest United Tonight plaatsvinden. Strandpaviljoen Venice Beach zal de locatie voor dit feest zijn. Onder andere Per en Benny Rodrigues zullen tijdens deze dag draaien.

Beachparties at Venice Beach
Zandvoorts strandpaviljoen Venice Beach heeft een overeenkomst gesloten met DJ Per en DJ Edo voor het organiseren van meerdere feesten komend zomerseizoen. Hierdoor zullen de feesten United Tonight en Earth in Zandvoort gehouden gaan worden. Het eerste feest (United Tonight) staat gepland voor zondag 13 juli 2003 van 15.00 tot 23.00 uur. Op 17 augustus volgt ditzelfde feest in combinatie met een voetvolleytoernooi en 24 augustus houdt DJ Per er zijn populaire Earth-party. De feesten vinden overdag en ’s avonds plaats en toegang is gratis.

Strandpaviljoen Venice Beach is speciaal voor de feesten uitgezocht vanwege de ideale ligging in Zandvoort. Het is namelijk gevestigd op het ruimere zuidelijke strand en is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er een parkeerplaats voor 1500 auto’s op loopafstand. De beschikbare oppervlakte en de indeling van het paviljoen hebben ook bijgedragen tot de keuze van Venice Beach.

Naast United Tonight party op 17 augustus zal er ook tegelijkertijd een voetvolleytoernooi plaatsvinden. In het weekeinde van 19 en 20 juli 2003 wordt er gevoetbald bij Venice Beach. Dit keer echter met doelen. Het Beach Soccer Toernooi komt dan naar Zandvoort en als 'goed voorbeeld' zullen er dan meerdere profvoetballers aanwezig zijn. Dit toernooi doet meerdere kustplaatsen in Nederland aan. Inschrijving voor de verschillende toernooien is nog mogelijk.

Voor meer informatie: (023) 5712224.
http://www.venicebeach.nl
http://www.earth-link.nl
http://www.united-tonight.nl