Invited by Tiësto

Als beste dj van de wereld, staat de agenda van DJ Tiësto bomvol met boekingen over de hele wereld! Maar ook Tiësto is begonnen in een kleine club (De Spock in Breda), en ook al was "Tiësto in Concert" het hoogtepunt van zijn carriëre, hij draait nog altijd graag in een 'kleine' club met een intieme sfeer. Uit deze gedachte is "Invited by Tiësto" ontstaan. 20 Februari was de eerste editie en 19 juni is alweer de derde en tevens laatste editie!

Op 19 juni aanstaande sluiten we 'Invited by Tiësto' in Panama af. Nog niet zo lang geleden waren we nog druk bezig met de voorbereidingen voor dit nieuwe concept, nu is de derde en laatste editie van deze serie in zicht. Natuurlijk zal de afsluiting met extra veel show en spektakel gepaard gaan. Naast het exclusieve en bijna 4 uur durende optreden van Tiësto zal ook het voorprogramma er niet om liegen! Wie de bezoekers tot middernacht zal opzwepen, maken we zeer binnenkort bekend!

Tiësto heeft extra genoten van afgelopen Invited vanwege het intieme contact, doordat hij letterlijk midden in het publiek stond. Ook deze keer is de Invited website geüpdate in de nieuwe stijl. In de gallery kan er naast prachtige foto's een korte video worden bekeken. Beide geven een levendige indruk van 'Invited by Tiësto'!

Air conditioned
Zoals de gasten van de laatste Invited weten, liep de temperatuur tot tropische hoogten op. Even leek het erop alsof we echt in Panama, op het Zuid-Amerikaanse continent waren. Voor de organisatie was dit iets onverwachts, maar nu zijn we er op voorbereid. Het hele complex zal 19 juni voorzien worden van extra Air Conditioning systemen, zodat het comfort voor onze gasten wordt geoptimaliseerd.

Voorverkoop
Sinds afgelopen dinsdag is de voorverkoop weer van start gegaan. Om teleurstelling te voorkomen adviseren we snel een kaartje te bemachtigen, want afgelopen editie was twee weken van te voren volledig uitverkocht en ook deze keer gaan de tickets ongekend hard! In Rotterdam hebben we een nieuw voorverkoopadres, namelijk Funkie House op de Korte Hoogstraat 14.

Diner
De chef kok is momenteel weer druk bezig met de samenstelling van een heerlijk 'Invited Menu' dat zo spoedig mogelijk bekend gemaakt wordt. Reserveringen kunnen gedaan worden via diner op de website of er kan telefonisch contact opgenomen worden met de receptie van Panama: 020- 3118686.