celebration studios

De grootste discotheek van Den Haag «O» Dance Theatre stopt te bestaan en wordt event centre Celebration Studios. «O» Dance Theatre houdt na mei op te bestaan en de nieuwe invulling wordt een stuk gevarieerder.

Na vier zeer succesvolle exploitatiejaren vindt het management van de grootste discotheek van Den Haag, City Dance Kijkduin BV, de tijd rijp voor een nieuwe invulling van het pand aan de Wijndaelerweg 3 (Kijkduin). Het wekelijks neerzetten van een topprogrammering van (inter)nationaal bekende discjockeys is in deze vier jaren steeds moeilijker geworden. Om dezelfde kwaliteit wekelijks te blijven bieden waarmee de locatie beroemd is geworden, is daarmee onmogelijk geworden.

Bovendien zoeken bezoekers telkens meer variatie in uitgaan en een verandering van formule is daarom gewenst. Ook het nieuwe aanbod aan grootschalige uitgaanslocaties in het centrum van Den Haag speelt hierbij een rol.

Per 1 juni zal plaats worden gemaakt voor een breder georiënteerde evenementenlocatie: CELEBRATION STUDIOS. De naam verwijst rechtstreeks naar de feestelijke programmering waar diverse partijen de mogelijkheid en faciliteiten wordt geboden evenementen en party's te organiseren.

Door deze bredere aanpak in programmering en de samenwerking met externe organisaties wordt een divers publiek aangetrokken en wordt duidelijk hoe multifunctioneel het pand aan de Wijndaelerweg daadwerkelijk is.

De locatie biedt ruimte aan feesten tot maarliefst 2000 personen met haar twee ruime dansvloeren, twee balkons, een VIP café, en een lounge ruimte met keuken. Bovendien is, door de opsplitsing in twee zalen (de zogenaamde studio's) ook voor kleinschaligere evenementen een ideale locatie gecreëerd. Er is voldoende parkeergelegenheid direct in de buurt.

Allereerst zal een breed scala aan Dance evenementen op de agenda van Celebration Studios komen te staan. De openingsmaand juni begint dan ook met een klapper op 7 juni met een groot feest in de twee Studios waarbij in studio 1 het volledige team van Nederlands meest populaire ochtend radioprogramma Evers Staat op ! een wervelende avond aan elkaar zal draaien, terwijl in studio 2 het Nachtkluis Deejay team zal zorgen voor een onvervalste Aprés Ski Party. Twee feesten onder één dak als het ware. De zaterdag daaropvolgend op 14 juni verzorgt Gotham City wederom een Dance Classics Party.

«O» verdwijnt overigens niet helemaal: maandelijks wordt door het oude team nog een «O» Special gepresenteerd waar, zoals men dat van «O» gewend is, een keur aan nationale en internationale DJ's en thema's te vinden zullen zijn. Een voorproefje van deze maandelijkse avond is op zaterdag 21 juni a.s. Dan viert «O» haar 4 jarig bestaan in Celebration Studios.

Maar ook zakelijke evenementen, zoals bedrijfsfeesten, productpresentaties en perslaunches kunnen hier uitstekend gevierd worden.

Celebration Studios opent vanaf juni 2003 haar deuren voor publiek en party organisatoren. Zie ook www.celebration-studios.com voor programmering en
verhuur informatie.