burn baby burn

Aankomende zaterdag, 24 mei, is het weer tijd voor een avondje Burn Baby Burn. Dit concept moet zorgen voor het zomergevoel bij het publiek. Op deze editie staan geprogrammeerd; Phats & Small, Joost van Bellen en Dwin.

Las Palmas - Burn Baby Burn - Zaterdag 24 mei

De temperaturen stijgen, de avonden worden langer en het zomergevoel is langzamerhand weer boven komen drijven. Onder de thema-naam "Burn Baby Burn" brengt Las Palmas de komende zomermaanden een aantal hete clubavonden.

Aankomende zaterdag wordt de spits afgebeten met dj-sets van achtereenvolgens Dwin, Phats & Small en Joost van Bellen. Het ongekend energieke duo Phats & Small stond afgelopen december al achter de draaitafels van Las Palmas. Met een vrolijke en opzwepende set lieten zij bij alle aanwezigen een fantastische indruk achter. Joost van Bellen behoeft weinig introductie meer. Mr. Speedfreax zal zaterdag een pumpin' houseset brengen.

Het volledige programma

grote zaal
PHATS & SMALL
JOOST VAN BELLEN
DWIN

MC LEX EMPRESS
VJ MARJORIE

go play café
EDWIN BAZEN
DWIN
MR. E

De tweede editie van Burn Baby Burn zal plaatsvinden op zaterdag 21 juni (het officiële begin van de zomer!) met ondermeer Smokin' Jo en Natarcia.

Het complete programma voor de maanden mei en juni is te vinden op de site