younique

Het pas opgerichte boekingsbureau Wildpitch uit Utrecht laat nu al van zich spreken, aankomende zaterdag 31 mei starten ze namelijk een nieuwe concept genaamd YouniQue! Dit feest wordt gehouden op een locatie in het centrum van Utrecht.

Na de succesvolle Grand Opening van het boekingsbureau Wildpitch is besloten een vet feest te organiseren. Dit op een unieke locatie in het hartje van Utrecht (Janskerkhof). Voor de ongeveer 650 gasten gaan 7 dj’s hun kunsten vertonen, dit ondersteund met live acts. Naast een Mc mogen percussie, keys & vocals natuurlijk niet ontbreken.
Het thema, Le FreaQue Cést ChiQue, leent zich hier uitstekend voor!
ChiQue, een ruimte met funky disco house waar men kan dansen en chillen.
Le FreaQue is geprogrammeerd met techhouse / techno. Deze combinatie is in Utrecht nog niet vertoond en speelt zodoende in op de groeiende vraag naar 'gezellige feestjes'. Leonardo, initiatiefnemer van Wildpitch, ligt goed bij het publiek. Naast Club Risk, zaterdag in Utrecht, draait hij vrijdag 30 mei tijdens Goede Vrijdag in the More. Het boekingsbureau loopt ook lekker met zo’n 10 dj’s, vocals, keys, percussie een saxofoniste en een Mc. Er liggen een aantal dikke concepten op tafel die eind deze zomer/ begin volgend jaar gepresenteerd zullen worden.

Voorverkoop bij MidTown en Rythm Import Utrecht vanaf zaterdag 17 mei.
Voor meer informatie over Leonardo, spetterende feesten, concepten en noem het maar op, zie:

www.wildpitch.nl
info@wildpich.nl
030-2400140