exclusive hardhouse

Op Hemelvaartsnacht, woensdag 28 mei, zal Exclusive Hardhouse plaatsvinden. Dit feest met de grote namen JP en Rossi op de line-up vindt plaats in Club Doubler in de plaats Hillegom. Samen zullen ze tot 6 uur 's ochtends zorgen voor de beats!

Doorgewinterde partygangers bij wie het hart al sneller gaat kloppen bij de naam hardhouse kunnen deze Hemelvaartsnacht, woensdag 28 mei, terecht op Exclusive Hardhouse in Club Doubler te Hillegom. Tot maar liefst zes uur in de ochtend staande Nederlandse toppers JP en Rossi in voor een knallend avondje stampen.

De combinatie van JP en Rossi belooft een kwalitatief hoogstandje op hardhouse gebied. Al jaren weten beide dj's hun publiek op onnavolgbare wijze tot een hoogtepunt op te zwepen. Of het nu is op grootse openlucht festivals, mega indoor-parties of op intieme clubnights. Hun jarenlange ervaring in allerlei hoeken van het land en daarbuiten maakt dat zij hun publiek goed kennen en feilloos kunnen bespelen. Hardhouse van de bovenste plank dus! En om je deze Hemelvaartsnacht even extra te verwennen zullen zij een exclusieve set uur durende set spelen!

Club Doubler in Hillegom is de enige club tussen Haarlem en Leiden die tot in de vroege uurtjes open mag zijn. Tijdens Hemelvaartsnacht zelfs dus tot maar liefst zes uur! De stijlvolle benedenverdieping biedt een perfecte setting om eens lekker te feesten. Daarnaast is er zelfs een compleet restaurant aanwezig op de bovenverdieping. Krijg je halverwege de nacht ineens trek van al dat dansen? Dan kun je dus even snacken zonder het feest te onderbreken.

Wil je deze Hemelvaartsnacht dus eens lekker uit je dak en tegelijk uitgaan in stijl? Dan moet je beslist eens gaan kijken op Exclusive Hardhouse in Club Doubler. Om verzekerd te zijn van een kaartje kun je deze voor 10 euro in de voorverkoop kopen bij: Music Store in Noordwijk of Forbidden Planet in Leiden. Aan de deur kost een kaartje 13 euro. Vanuit Noordwijk, Sassenheim, Lisse en Nieuw-Vennep zijn er gratis buspendels ingezet. Voor informatie over de juiste vertrektijden en opstap punten kun je mailen met: info@dancedreams.nl. Denk er wel aan dat sportkleding niet gewenst is in Club Doubler.

Gegevens:

Naam…………….: Exclusive Hardhouse
Stijl……………….: Hardhouse
Lokatie…………..: Club Doubler, H.Dunantplein 11, Hillegom
Tijd……………….: 23:00-06:00
Entree……………: 10,- presale / 13,- door
Presale…………..: Music Store (Noordwijk), Forbidden Planet (Leiden)
Line-up………….: JP & Rossi (6 uur set)