pureaudio

31 mei is het weer tijd voor de nu alweer 3e editie van Pure Audio. Deze techno avond wordt altijd gehouden in de LVC in Leiden. Op deze editie staan niemand minder dan Redhead en Alexander Koning!

Na de eerste twee zeer succesvolle edities staat er nu een nieuwe aflevering van Leidens meest vooraanstaande techno avond voor de deur! Op zaterdag 31 mei zullen Alexander Koning en Redhead in een drie uur durende set strijden om de Pure Audio back to back bokaal®. Beide heren hebben ons verzekerd dat het hard tegen hard zal zijn, ondanks de recente gezamelijke productie op Bassethound, één van Alexanders succesvolle labels.
De Belgische Redhead is een snel rijzende ster in de scene, zowel als producer als Dj. Zijn sterke producties op labels als Fine Audio Recordings, Zync, MB electronics en Mankind hebben zijn naam een vaste plek gegeven in menig platenkoffer. Naast gevierd producer is onze zuiderbuur ook nog eens een verrassend goede Dj met internationale faam. Bezoekers van onder andere I Love Techno en Nature One kunnen je vertellen waarom.
Alexander Koning is een oude bekende in de Nederlandse scene en van Pure Audio. Op de eerste editie liet hij zijn diepere housy kant zien. Deze keer zal hij het publiek en rivaal voor de avond Redhead om de oren slaan met een heel wat stevigere sound. Voordat deze twee vechtmachines de ring betreden zullen de vedergewichten van de Pure Audio Allstars de zaal klaar stomen voor het grote gevecht.
Wie even bij wil komen van het bloed, zweet en tranen in de hoofdzaal, en over voldoende conditie beschikt om de drie trappen naar het electro café te overwinnen, kan genieten van Electronation resident dj Herr Arter. Samen met vaste gast Rael zal hij hier zijn vette electro ten gehore brengen, iets wat hij deze zomer ook op onder andere het Awakenings Festival en Integrate zal doen.

Pure Audio is een jonge organisatie opgericht door drie technofanaten. Niet het geld maar liefde voor de muziek is de drijvende kracht achter het concept. Hun doel: het oude underground gevoel weer te laten herleven. Dampende techno, verassende optredens en mooie aankleding vormen samen met een lage entreeprijs de ingredienten die voor een ouderwets goede sfeer moeten zorgen.

Pure Audio:

31 mei 2003; LVC, Leiden
Tijd: 23.00 - 05.00 / deuren sluiten om 02.00!
Prijs: €10,- vvk , €12,50 deur
Line-up: Redhead vs. Alexander Koning, Spaβmeister J, Kim Wood, DeVos
Electro café: Herr Arter, Rael
Info: www.pureaudio.nl
Extra: een gratis promo CD voor de eerste 50 bezoekers, dus kom vroeg!