knock out party

Op 8 juni vindt het free fight gala in de Amsterdam Arena plaats, op diezelfde avond wordt daarvoor een afterparty gehouden in de iT in Amsterdam met de naam Knock Out party.

Zondag 8 juni, 1e Pinksterdag (maandag lekker vrij..), wordt er in de IT een houseparty voor de echte partygangers georganiseerd door WAUW! een party booking agency in Amsterdam.

'KNOCK OUT PARTY' is de naam van deze party (ideetje van Simon Rutz himself) omdat het DE party zal zijn na afloop van het grootste Muay Thai - Free Fight Gala ooit in Europa (!!!) gehouden, 'IT'S SHOWTIME' in de Arena hier in Amsterdam!

15.000 Muay Thai en Free Fight liefhebbers zullen dankzij organisator Simon Rutz op deze 1e Pinksterdag getuigen in de Arena zijn van een ongeëvenaard spektakel en kunnen daarna een aantal van de fighters van dichtbij zien want…

Na de Arena wordt het feest! Zowel voor de bezoekers als voor de fighters van het gala maar natuurlijk ook voor een ieder die wil zal deze dag worden afgesloten vanaf 23.00 uur in de IT met de stevige groovy tunes van de deejays ABRANDIS!, Amber en Sander E.

De sexbom Yocoima zal o.a. in de K.O.Area de fighters, genodigden en de mensen die een K.O.Area-ticket hebben op geheel eigen wijze entertainen en in de grote zaal zal naast WAUW's eigen dansduo MANGOMENIA een ieder de nummer 1 stripster van Nederland MANON kunnen aanschouwen!

De hele avond zal gehost en 'ge-m-ceed' worden door CAMILLA, een verschijning op zich en denk aan de dresscode: KNOCK OUTFITS!!!

WAUW! (de organisatie van deze party) is in het dagelijks leven een booking agency voor o.a deejays en dansers (en alles wat je die avond zal zien), maar organiseert regelmatig zelf een party mede ter promotie van haar deejays en gehele casting.

De naam WAUW! staat voor het gevoel dat een ieder aangesloten bij WAUW! International Party Booking Agency enthousiast uitdraagt en die men snel zelf zal ervaren tijdens één van de WAUW!-party's….

Groetjes en … tot 8 juni?
Sharita & Ellen

(Oja, voor de echte 'diehards' onder de partygangers is er na afloop nog een afterparty @ the Backdoor (naast de IT) waar de deejays B-Energy en Joy er van 05.00 tot 11.00 uur garant voor staan dat het dak er af zal gaan!)

Voor voorverkoopadressen en/of meer info: 06-551.882.17 / 06- 22.44.07.84