Het concept connected is gebaseerd op het feit dat op elke editie 1 utrechtse dj, 1 club risk dj en 1 grote (inter)nationale dj staat. Op de editie van aankomende zaterdag 17 mei zijn dat: Leonardo, Richard en Lacroix!

Elk derde zaterdag van de maand presenteert Club Risk Connected… in de Winkel van Sinkel. Club Risk Connected… zorgt voor een link met Utrecht, dit doormiddel van een platvorm waarbij 1 Utrechtse DJ, 1 Club Risk DJ en 1 grotere (inter)nationale DJ worden uitgenodigd.

Deze grotere naam is ditmaal Lacroix, die intussen begint uit te groeien tot een van de populairste DJ's van Nederland. Na zijn passie voor disco en funk (10 jaar geleden) begon hij met experimenteren met electronische (House) muziek. Zijn voorkeur ging uit naar de energiekere (Funky) TechHouse. Tijdens zijn draaien beredeneert Lacroix altijd vanuit de dansvloer, zodat er keer op keer een succesvolle avond voor het publiek ontstaat. Mede hierdoor werd Lacroix succesvol in de Now & Wow in Rotterdam en gewild bij vrijwel alle grte clubs en festivals in binnen en buitenland.

Club Risk wordt ditmaal vertegenwoordigd door de altijd energieke Richard. Begon 11 jaar geleden als promotor en als DJ op Hiphop- en HipHouseparties in Utrecht. In 1994 verhuisde Richard naar Amsterdam om zichzelf meer te ontwikkelen als DJ. Daar werd hij utgenodigd door Dimitri om te draaien in de RoXY tijdens de beroemde HiTechSoulMovement nachten. Nadat zijn eigen avond, genaamd Real Audio, samen met de brand van deze legendarische Club een (te) vroege dood stierf, vond Richard een warm nest bij Club Risk, waar hij als resident minimaal 1 x per maand zijn TechHouse en Slamming FunkyTechno met Soul op zijn eigen, energieke manier kan laten horen. Niet alleen bij Club Risk @ de Winkel van Sinkel, maar ook bij Club Risk @ More…

Uit de Utrechtse scene komt vanavond Leonardo. Deze "Local Hero" behoeft toch bij velen geen introductie. Na een noodlottig ongeluk 2 maanden geleden, waarbij Leonardo beide polsen brak, moest zijn boeking in o.a. de Winkel van Sinkel afgezegd worden. Nu kan hij dan eindelijk aantreden. Leonardo heeft intussen op heel veel plekken gedraaid in Nederland en daardoor een bekende bij velen.