integrate

Zoals we al eerder aankondigden wordt op eerste pinksterdag het laatste dance event in de Haagse Hogeschool gehouden, namelijk Integrate. Tijdens deze editie staan onder andere Slam, Umek en het Haagse Legowelt op het programma.

Op zondag 8 juni zal de zevende editie van het Integrate dance event plaatsvinden. Het futuristische Atrium van de Haagse Hogeschool zal voor de laatste keer het toneel zijn van 2.000 techno liefhebbers. Naast een subliem geluidssysteem en een spannend lichtplan wordt diverse kunst (disciplinair verschillend) geïntegreerd als decor in het evenement.

Area1 - Techno
De main room wordt voorzien van de beste tech-house en techno muziek door nationale en internationale dj-helden. Als vanouds wordt het evenement geopend door een nog niet zo grote Nederlandse dj. Ditmaal is dat de snelst opkomende vrouwelijke techno-dj van Nederland; Floornoiz. Zij zal de weg bereiden voor het Schotse dj-duo Slam, die worden gerekend tot de allerbeste techno dj’s wereldwijd. Deze helden hebben nog niet zo vaak gedraaid in Nederland en daarom zal hun 3 uurs set op vier draaitafels zeker voor de nodige verrassingen gaan zorgen!
De Sloveense dj Umek is de eerste dj die voor de tweede maal op Integrate geprogrammeerd staat. Dat is uiteraard niet voor niets, want deze dj-reus (letterlijk en figuurlijk) behoort tot de absolute wereldtop. Steve Rachmad is Nederlands bekendste techno dj. Zijn sets zijn altijd erg krachtig en daarom is Steve de perfecte afsluiter voor deze Integrate editie.

Area2 - Electro
De kleinere tweede area staat voor deze editie in het teken van de snel poplulair geworden electro stroming. Frank Farrell opent de electro area met een onvervalste old school electro set. Hij gaat terug naar de roots van de electro die al in 1982 liggen. Serge (Clone), zal zijn internationale sound ten gehore brengen. Met zijn platenzaak in Rotterdam is hij de belangrijkste leverancier van electro minnend Nederland. Voor het eerst zal er in de kleine zaal een live optreden plaatsvinden. Van het ongekend populaire Legowelt welteverstaan! Als afsluitende dj’s zullen Terry Toner & Herr Arter aantreden. Zij zullen back-to-back hun grootste dansvloer hits draaien, en daarmee de tweede area op de ouderwets gezellige manier afsluiten, zoals gebruikelijk is tijdens Integrate.

Art - Happiness is just around the corner!
Aan elke editie van Integrate werken verschillende kunstenaars mee. Op basis van hun werk wordt een thema vastgesteld. Ditmaal is het thema dat geluk in een klein hoekje te vinden kan zijn, waar je het het ‘t minst verwacht. De aanverwante kunst tijdens deze Integrate editie is dan ook erg grappig en verrassend van aard en zal erg comic-achtig zijn.

In het kort:
Integrate 'Where emotions mix up with technology'
Zondag 8 juni 2003 (pinksteren)
Atrium Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
Den Haag
22.00 - 07.00
¤25,- vvk (incl. fee)
¤30,- aan de deur
www.integrate-event.nl

Area 001
Floornoiz (NL),
Slam (dj-set) (Soma Records/UK)
Umek (Consumer Recreation/SLO)
Steve Rachmad (Music Man/BE)
Vj´s: Freaxow/NL

Area 002
Frank Farrell
Serge (Clone)
Terry Toner vs. Herr Arter (Electronation)
Live: Legowelt (Bunker/NL)

Art
Baard en Kale/NL
London Police/USA/NL
Galo/IT
“Dance Poets Society”/diversen/NL