DJ Tiësto

Op 30 juni verschijnt de DVD Another Day At The Office van DJ Tiësto. Deze DVD geeft je een exclusieve kijk in het drukke bestaan van DJ Tiësto 'on the road'.

Voor deze DVD zijn de opnamen begonnen in de zomer van 2002 tot en met zijn laatste set van 2002 op Times Square in New York.

Tiësto neemt je verder mee naar feesten die voor hem in dat jaar belangrijk zijn geweest zoals Cream Ibiza, Beachbob Bloemendaal, Impulz Outdoor,Innercity, Motion Open Air Switzerland, and 3 steden die hij heeft aangedaan tijdens de Moby Area2 tour in de Verenigde Staten.

Als rode draad door de DVD loopt een uitgebreid interview met Tiësto in New York waarin hij zo'n beetje alles verteld over zijn leven als tourende DJ en Tiësto in het algemeen. Hij vertelt verder over zijn voorbereidingen op sets, zijn succes en natuurlijk zijn muziek.

De DVD staat ook bomvol muziek van zijn label Black Hole Recordings. Nummers van Umek, Mark Norman, DJ Ton T.B., Andain, DJ Cor Fijneman, Filterheadz, Mr. Sam vs. Fred Baker en natuurlijk zijn eigen nummers begeleiden de beelden.

Behalve deze hoofdfilm staat en de nodige extra features waarvan de meest in het oog springende een 44 minuten durend interview met Tiësto opgenomen in Miami.

Overige Extra Features:

- extended scene innercity
- report from atlanta
- behind the scenes
- miami interview 2002
- kritivibes 1999
- video flight 643
- video lethal industry
- biography
- discography

Comments

 • Chris

  Chris

  22 May 2003

  Ben toch wel benieuwd naar die DVD.
  Heb nog heel weinig gezien van Tiësto @ Time Square en ben daar heel benieuwd naar!
  Lijkt me als dj toch ook wel een hoogtepunt…

 • kokkenmaster

  23 May 2003

  Is dit een dvd die enkel zal verdeeld worden in Nederland of (hopelijk) ook in België? Waarom deze vraag? Dvds zoals die van Sensation zijn ook alleen maar te vinden in Nederland (toch nog nooit 1tje in Belgïë gevonden).

 • Goedie

  Goedie

  23 May 2003

  Ik denk ook wel in andere europese landen, Tiësto is best wel populair overal. Ik zou als ik jou was z'n site in de gaten houden (http://www.djtiesto.com)

Comments are closed