Over een kleine 10 dagen is het zo ver, dan staat de Kne' Deep Tour op het programma bij de Winkel van Sinkel in Utrecht. Grote namen als Rush, Valentino Kanzyani en Marco Nastic zullen voorbijkomen.

Zaterdag 24 mei 2003

Club Risk / Beyond Adventures / Xcess Presents: Kne' Deep European Tour @ De Winkel van Sinkel

feat.: DJ RUSH (USA), VALENTINO KANZYANI (SLOV), MARCO NASTIC (SERBIA), EMILLIO FEREIRRA (NL).

Basement: LITTLE TIM'S BIRTHDAY BASH! LITTLE TIM & SANDEEP AKA LOVE2PARTY DJ-TEAM

Entree: Voorverkoop euro 18,00 (ex fee), Deur: 20,00. Leden van ClubRisk@deWinkelVanSinkel euro 10,-.
Open 00.00 - 06.00

Op zaterdag 24 mei slaan Club Risk/Beyond Adventures en XCess (2 prominente organisaties in de huidige House- en Technoscene) de handen ineen om in de Utrechtse Winkel van Sinkel een van de meest prominente line-ups die een club kan hebben te presenteren. Op die datum komen nl. langs: DJ Rush, Valentino Kanzyani, Marco Nastic en Emillio Fereirra. Aangezien de voorverkoop heel hard gaat, gaan Club Risk en XCess er van uit dat deze avond ruim van te voren uitverkocht zal zijn. Naast de haast gegarandeerde kwaliteit van de muziek, steekt de organisatie ook veel energie in licht en andere extra's.

DJ RUSH (USA)
Een van 's werelds hottest DJ's van het moment. In Nederland heeft deze "God van Rythm en Drum" meerdere malen bewezen het publiek van grote en kleine evenementen te kunnen bespelen met snoeiharde, opzwepende sets. Zijn laatste optreden in de Amsterdamse RAI (afsluiter bij Shockers) was er voor velen eentje om nooit te vergeten en over zijn optredens tijdens Awakenings in de Now & Wow op 3 juni 2001 en XCess in de Powerzone op 9 november 2001 wordt nog steeds gesproken. DJ Rush kan je met niemand vergelijken. Zijn eigen stijl en het effect dat hij heeft op het publiek, maakt hem tot een van de meest veelzijdige en een op zichzelf staand fenomeen in de Technowereld. DJ Rush is een bijna perfecte DJ die zich niet laat controleren door de muziek, maar de muziek zelf controleert, en doet dit hard en
funky !

VALENTINO KANZYANI (SLOV)
Valentino Kanzyani draait nu al 12 jaar over de hele wereld. Door zijn stijl van draaien ontvangt hij grote waardering en is hierdoor een graag geziene gast op grote festivals als TimeWarp, LoveParade en op vrijwel alle grote festivals in Nederland.

Valentino Kanzyani, bekend als DJ, producer en Co-owner van Recycled loops (een label dat een enorme reputatie heeft opgebouwd sinds de start in 1999), wordt een van de ontdekkers van een nieuwe stroming Techno genoemd.

MARKO NASTIC (SERBIA)
Marko Nastic's passie voor het draaien begon op vroege leeftijd toen hij de house ontdekte. Al snel draaide hij in de kleinere clubjes in zijn buurt en werkte in een platenwinkel waar hij de juiste mensen ontmoette en veel contacten legde.

Als DJ weet hij diverse stijlen als House, Techhouse, Techno, Tribal en Electro feilloos met elkaar te combineren tot een geheel, de typische Marko Nastic stijl. 8 Jaar geleden besloot Marco Nastic om, naast het DJ-en, zich als producer aan te sluiten bij Recycled Loops en Earresistable.

EMILIO FEREIRRA (NL)
Eén van de grote talenten van het moment in Nederland. Deze jonge DJ heeft in zijn korte loopbaan al naast grootheden als Adam Beyer, Gaetano Parisio, Valentino Kanzyani, Sven Vath en Headroom gestaan en weet keer op keer de zaal in extase te brengen. Zijn stijl is te omschrijven als hard maar funky en past daarom goed in deze line up.

Comments

 • Michael

  Michael

  15 May 2003

  Ik ben erbij :D

 • Goedie

  Goedie

  15 May 2003

  geloof zelfs inclusief fotocamera ;-)

 • Michael

  Michael

  15 May 2003

  Hehe zeker weten! Ik verwacht menig foto van Rush en zijn altijd energieke en vrolijke uitstraling te schieten :P

Comments are closed