hot

Aankomende vrijdag 16 mei zal het heet zijn in de SOL in Amsterdam. Dan vindt namelijk het feest Hot new talent plaats. Op deze editie staan de dj's Jeroenski, Cuzco en natuurlijk resident van de HOT avonden Robert Feelgood.

De afgelopen maanden is het alleen maar heter geworden op de vrijdagen in SOL. In navolging van artiesten als Gene Farris en nieuwe talenten als Edo Salgado en dj/producer Rishi Bass staan op vrijdag 16 mei o.a. Jeroenski en nieuwkomer dj Cuzco achter de draaitafels.

Jeroenski heeft met zíjn talloze producties voor o.a. Mighty High Musique en het internationaal geprezen BOO zijn producersnaam al tijden op de kaart staan. Zijn laatste plaat 'Dedication' is bij vele djs dan ook een vast item in de platenkoffer. Naast produceren heeft Jeroenski al ruime ervaring achter de draaitafels en is de laatste tijd veel te vinden in Las Palmas, Vasquez en op Smirnoff's Future Stars.

Ten slotte is ook HOT resident Robert Feelgood weer aanwezig om samen met deze twee artiesten een mix te verzorgen van funkygroovysexyupliftingfeelgoodhousemusic.

vrijdag 16 mei 2003 | HOT NEW TALENT
SOL . Rembrandtplein 18 . Amsterdam . www.soundoflove.nl

tijden | 22.00-04.00 entree | gratis tot 00.00uur daarna 5euro

djs | Jeroenski . Cuzco . Robert Feelgood