Passsionate Thursdays is een nieuwe wekelijkse clubavond in de Off Corso in Rotterdam. Deze nieuw funky house avond vindt op de donderdag plaats. Tijdens de eerste editie die op 15 mei plaatsvindt bijten Eric de Man, Dunca de la Funk en Onno het spits af!

Het weekend begint nu nog eerder! Passionate Thursdays, dé nieuwe clubavond in Off Corso, brengt je de nieuwste, soulfull beats. De eerste editie gaat komende donderdag - 15 mei- van start met niemand minder dan Eric de Man, Dunca de la Funk en Dj Onno. De donderdag in Rotterdam wordt een avond vol entertainment en funky house in combinatie met de beste live artiesten. Om de house sound aan te vullen met een aparte live touch, spelen percussionist Norman Soares en saxofonist Costar de gehele avond mee. Dunca de la Funk zal de avond inleiden met de latin, funky beats zoals we van hem gewend zijn.

Laat je mee voeren door de warme klanken van Passionate Thursdays in de heetste club van Rotterdam. Off Corso staat bekend als provider van de nieuwste trends op dancegebied. Zo ook Passionate Thursdays, dus zorg dat je er bij bent! Passionate Thursdays for sexy soulful people.


Datum : 15 mei 2003
Lokatie : Off Corso, Rotterdam
23:00-05:00

Dj’s :
- Onno ( Chemistry )
- Eric de Man ( Risk )
- Dunca de la Funk ( Funky Fridays )

Live Artiesten // Entertainment :
- Norman Soares ( Percussie ) ( Sinners, Funky Fridays )
- Costar ( Saxofoon ) ( Sinners )

Website : www.passionatethursdays.nl

Entrance fee : 7 Euro // No presale….