hey dj

Overal in Nederland zoekt men naar de nieuwe Tiësto of de nieuwe Dana tussen de jongeren. Zo ook in het Zuiden, Stichting Popmuziek Limburg organiseert een dj contest voor jonge, beginnende dj's. De uiteindelijk winnaar mag zelfs op Lovefields draaien!

De DJ- en Dancecultuur is een, in Limburg, onderbelicht genre. Het blijkt dat er vaak geen serieuze aandacht uitgaat naar het DJ-talent uit het Zuiden des Lands. En dat terwijl Limburg over genoeg talent - van eigen bodem- beschikt. Daarom is Stichting Popmuziek Limburg van mening dat er aandacht moet worden besteedt aan deze popmuzikanten van de toekomst.

Zodoende organiseert Stichting Popmuziek Limburg in het najaar van 2003 de DJ wedstrijd HEY DJ!
HEY DJ! is hét middel om je als jonge, beginnende DJ te presenteren aan een groot publiek.

De wedstrijd is verdeeld in 4 voorrondes en 1 finale. De winnaar van elke voorronde plus de beste tweede over alle voorrondes strijden om de hoofdprijs:
Een plaats op Lovefields georganiseerd door Buro Pinkpop, Mojo Concerts en Extrema.
Verder zijn er speelplekken te vergeven op de Limburg Love Parade, Club Mezzo, Nightlive, diverse andere clubs en nog veel meer…

DJ’s uit alle bestaande subgenres (Techno, Trance, Club, Deep House, Drum ’n Bass, Dub, enz. ) binnen de rijke Dance cultuur kunnen zich inschrijven voor deelname aan de DJ-Contest. De inschrijftermijn start donderdag 1 mei 2003 en loopt tot donderdag 14 augustus 2003. Geïnteresseerde DJ’s kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: project@spl.nl of bellen naar 0475 - 56 30 70 (Centrum voor Amateurkunsten). Voor meer informatie check: www.spl.nl