Zoals jullie al in de special konden lezen zal Josh Wink komende dagen ook in Nederland aanwezig zijn. Hij zal onder andere op de oranje soap in de Winkel van Sinkel draaien. Samen met Jack de Marseille, Richard & Benny Rodrigues vullen ze de avond.

DINSDAG 29 april 2003
Club Risk @ de Winkel van Sinkel
presents DE ORANJE SOAP

Prijs: Voorverkoop: euro 32,50 (ex fee)/ Deur euro 35,-

Open 23.00 - 07.00

Adres: Winkel van Sinkel
Oudegracht 158 (ingang a/d werf)
Utrecht

Josh Wink is Hot! En is over de hele wereld bekend door producties van diverse klassiekers zoals 'Higher State Of Consciousness', 'Don't Laugh', 'I Am Ready', de Lil Louis rip-off van 'French Kiss' (How is Your Evening So Far?) en het vorig jaar grijsgedraaide 'Freak'. Maar Josh Wink kan meer. Zijn draaikunsten worden in de hoogste regionen geroemd en mede daardoor is hij doorgedrongen tot de absolute wereldtop van de meest gevraagde DJ's uit de en werd hij ondertussen ook nog genomineerd voor de prijs van de beste DJ van de VS bij de Dancestar USA 2003 Awards. Deze beroemdheid heeft in januari Nederland aangedaan (Chemistry en Future) en daarbij (o.a. bij de Club Risk organisatie) een grote indruk achtergelaten. Bij het horen van de hypnotiserende lading van muziek die hij loslaat op zijn publiek was de overtuiging groot: Josh Wink is ongetwijfeld de juiste man die het publiek tijdens de Koninginnenacht op de juiste manier zal weten te bespelen.

In Nederland had nog niemand van hem gehoord, tot zijn eerste optreden op het hoofdpodium van Dance Valley in 2000. Met een spetterende dj-set - waarin hij zijn veelzijdigheid ten gehore bracht - wist hij het ijs tussen hem en het Nederlandse publiek te breken. Na diezelfde zomer werd de Fransman gecontracteerd door Club Risk en gingen we hem vanaf dat moment vaker in den lage landen horen (o.a. Winkel van Sinkel en More), maar ook elders in het land, waar hij tot aan de dag van vandaag volle zalen trekt. Met "Free My Music" (debuutalbum) heeft Jack de Marseille een extra dimensie toegevoegd aan zijn carrière als artiest, waaruit blijkt dat de vele studio-uurtjes geresulteerd in een vrij stevig dansalbum, waarvan het geluid niet veel afwijkt van Jack de Marseille als DJ.

Deze twee Hotshots uit de VS en Frankrijk worden bijgestaan door Benny Rodrigues (op dit moment absoluut behorend bij de Nederlandse top) en Richard (Club Risk resident van het eerste uur). Richard weet als geen ander het publiek te bereiken met zijn energieke, stuwende tracks die hij elke maand weer ten gehore brengt in de Winkel van Sinkel.

Thema van de avond is De Oranje Soap, waar het publiek wordt geacht zich officieus koninklijk te kleden, en zich te storten in een spel van intriges, overspel, verraad en decadentie (zie flyer voor meer details).