exposure of sound

Op 10 mei aanstaande draaien niemand minder dan Alex Bau & Sven Dedek, ook wel bekend als Basic Implant of Electric Envoy, in de Waterfront in Rotterdam op het feest Compound. Ze zullen zowel een dj set als een live performence opvoeren.

compound @ waterfront
zaterdag 10-05-2003
open : 22.00 - 05.00
entree : 7 euro

room 1 / compound presents toneman records
ALEX BAU vs SVEN DEDEK (3 hr live & dj combination set) / PERRY / BEBEK

room 2 / platform
MICHEL / BAS M

deco & lightning / platform compound

„As a dj you sometimes have to interact as a prostitute… trying to get the people to a “climax” with all efforts you can give!”, aldus Alex Bau, dj, producer en labeleigenaar van het succesvolle Toneman Records. Samen met zijn compagnon Sven Dedek is hij te gast in Waterfront, alwaar Compound met trots deze maand het Duitse Toneman Records aan het Rotterdamse publiek presenteert. Labeleigenaars Alex Bau en Sven Dedek doen deze avond Rotterdam aan en hebben er zin in. Deze twee mannen hebben een scheepslading aan ervaring, zowel qua optredens als in de studio. Met releases op labels als Definition Records, Touchtone, CLR, Fine Audio Recordings en natuurlijk hun eigen Toneman Records, hebben zij bewezen te behoren tot de top der technoproducers. Pikant detail: binnen enkele maanden verschijnt een EP van hun hand op Audio Assault, het label van compound resident Bas M. Alex Bau en Sven Dedek komen deze avond met een speciale uitvoering van hun kunsten. Deze keer niet alleen als dj of live als het befaamde Basic Implant of Electric Envoy, maar met een speciale combinatie van een live performance en een dj set (3 decks). Alex Bau is hierbij verantwoordelijk voor het spinnen van de plaatjes terwijl Sven Dedek de knoppen zal bedienen van de live apparatuur. Verwacht een dynamische battle tussen deze twee studiomaatjes. Deze set up is pas een paar keer voorbij gekomen en bleek in de try outs een enorm succes. Handjes in de lucht en gaan!
Daarnaast is Compound resident Perry van de partij. Hij zal op zijn eigen unieke manier de zaal bedienen van een voorgerecht en een toetje rondom de Duitse gasten. In het cafe zullen Michel en Bas M niet te betrappen zijn op het draaien van hitjes. Deze avond staat in het teken van de zogenaamde b-kantjes. Al die tracks die het al jaren verdienden gedraaid te worden
krijgen nu de kans hun gezicht te laten zien. Niet chillen maar dansen is het motto in deze tweede kamer van het fort dat Waterfront heet.