Tiesto

Eerder meldden we al dat Invited by Tiësto uitverkocht is, maar ook voor Tiësto in Concert zijn de laatste kaarten over de toonbank! Maar liefst 25 duizend Tiësto fans zullen getuige zijn van het eerste concert van een DJ.

Het eerste danceconcert ter wereld is compleet uitverkocht. Op Zaterdag 10 mei zal Tiësto, de beste DJ ter wereld, voor 25 duizend liefhebbers een concert verzorgen.

Dat aan Tiësto de eer te beurt valt, is natuurlijk boven alle twijfel verheven. De inwoner van Breda won in 2002 zo'n beetje alle prijzen die er in de mondiale dancescene te verdelen zijn en begin dit jaar kwam daar nog de Nederlandse Nationale Popprijs bij. Alsof dat niet genoeg was ontving Tiësto in maart de Dancestar Award voor 'Best International DJ' in Miami tijdens de Winter Music Conference.

Zijn eerste artiestenalbum 'In My Memory' staat overal ter wereld in de belangrijke dancecharts en de telefoon bij zijn boekingsbureau Primetime Management staat roodgloeiend. Daarbij leent zijn gevarieerde draaistijl en
muziekkeuze zich bij uitstek voor dit optreden.

Het is de eerste keer dat het Gelredome een nachtontheffing heeft. De NS zet extra en verlengde treinen in op zondagochtend vanaf Arnhem CS zodat
iedereen weer snel en veilig weg kan komen.