Dj Rush zal eind mei weer langskomen bij MAW Sundayz dat op zondag, de naam zegt het al, 25 mei in de basement van de Nighttown wordt gehouden. Vorig jaar was een daverend succes en dit jaar zal hij dus weer langskomen samen met Valentino Kanzyani.

Eind mei 2002 ging MAW Sundayz van start met een fantastisch optreden van DJ Rush uit Chicago. Nu, een jaar later en enkele edities verder, is werelds populairste techno-dj weer terug in Rotterdam. Op zondagavond 25 mei zal Rush weer voor ongekende taferelen in de basement van Nighttown zorgen. Ditmaal is hij niet alleen. Zijn Sloveense labelgenoot Valentino Kanzyani zal ook voor de nodige beroering zorgen. Uiteraard zijn de vaste MAW residents Edwin Bazen en Paul Hazendonk ook aanwezig.

De voorverkoop via internet (www.voorverkoop.net) is inmiddels begonnen. De kaartverkoop bij de reguliere adressen gaat op 1 mei van start. Wees er snel bij want er zijn slechts 250 kaarten beschikbaar voor dit unieke evenement dat inmiddels op grote belangstelling mag rekenen.