sound of love 28-04-2007

Sound of love is weer terug in Amsterdam. Op zaterdag 28 april aanstaande staat er een editie gepland in Hotel Arena. Onder andere Skitzofrenix, Robert Feelgood en Bart van Liefland zijn voor deze avond uitgenodigd. Je kunt nu kaarten winnen voor dit feest, hier op GT.com!

Vlak voor koninginnedag, op zaterdag 28 april, vindt de eerste nieuwe editie van SOUND OF LOVE in Amsterdam plaatse. Na edities in de Rechter te Eindhoven, de Winkel van Sinkel in Utrecht en het vooruitzicht van het Free Your Mind festival en enkele grote outdoor edities, ziet het er goed uit voor de Sound Of Love. Het audiovisuele spektakel dat een liefdevol gevoel richting al je zintuigen stuurt met veel theatrale elementen van de uitgaanswereld, een nauwe samenwerking tussen VJ’s en DJ’s en natuurlijk de gewaagde, soms bizarre acts.

S.O.L. is ontstaan vanuit SOL (Rembrandtplein, Amsterdam) die vijf jaar lang de warme housesound promootte. Vele Nationale en internationale artiesten stonden hier geprogrammeerd waaronder Kenny Hawkes, Gene Farris, Master H, Leftfield, Freq Nasty en vele anderen. Toen SOL haar deuren sloot besloten de ‘people of SOL’ het gevoel van SOL naar andere locaties te brengen. Voor deze editie keren we terug naar de lokatie waar een aantal jaar terug het eerste SOUND OF LOVE event werd gegeven; Hotel Arena.
De kerkzaal wordt gevuld met een real house music terwijl de tuinzaal het domein is van de ecletische platen van Goodgrip en Fullscale.

De line-up voor deze avond

SKITZOFRENIX
Dit jonge dj/producers duo heeft in een jaar tijd grote bekendheid verworven door ijzertserke produkties en optredens op feesten als NopeIsDope en Sneakerz. Onlangs maakten ze nog een remix voor de nieuwe plaat van Gregor Salto en Dr. Kucho die binnenkort verschijnt. Hun frisse kijk op de electronische house zorgt voor verassende wendingen in hun sets.

FUNKERMAN
Met zijn Flamingo label gooit hij enige tijd hoge ogen in de internationale dancescene. Samen met vriend en partner in crime Fedde LeGrand. Onlangs bracht hij samen met fedde de plaat F2theF met 'wheels in motion' uit die mede door zijn warme vocalen en stevige baslijnen weer een internationaal succes beloofd te worden. De plaat is tevens een goede afspiegeling van Funkermans draaistijl, funky en soulfulle vocalen over vette beats!

BART VAN LIEFLAND
Iedere week te horen op DEEP FM en tevens voorvechter van real house music. Door zijn energieke draaistijl en uistraling zet hij iedere dansvloer naar zijn hand.

ROBERT FEELGOOD
Momenteel is Feelgood druk bezig met het afronden de eerste release op het 'SOUND OF LOVE' label die binnenkort verschijnt. Daarnaast is hij binnenkort weer te bewonderen in clubs in Spanje, Ijsland en Curacao.

GOODGRIP
Als resident van o.a.Beatbox en Lucy Lee heeft een solide plek verworven in de Amsterdamse dancescene. Goodgrip is echter meer dan alleen een getalenteerde dj. Naast dj-en is hij vaak te bewonderen als mc en produceerd hij met regelmaat clubknallers.

FULLSCALE
Als het om dj-skillz gaat is dit een dj die je in de gaten moet houden. De beleving van hiphop en r&b bij deze dj zijn enorm. Eclectic force on FULLSCALE.

VJ MACMOTION
De vaste VJ van o.a. Superstar en Soulvation weet als geen ander de Sound Of Love te verbeelden. Met gevatte teksten en verassende beelden verbreed hij de beleving van de avond. Dit is kunst.

SOUND OF LOVE
zaterdag 28 april 2007

lokatie | Hotel Arena . Amsterdam
tijden | 23.00-04.00uur
artiesten | Funkerman . Skitzofrenix . Robert Feelgood . Bart van Liefland . Goodgrip . Macey . Fullscale
entree | 12 euro
informatie | www.soundoflove.nl info@soundoflove.nl
gastenlijst | info@soundoflove.nl
gastenlijst tot 01.00uur!!!!