Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw

Feest! Op vrijdag 10 maart aanstaande viert Club Stalker alweer de vijfde keer Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw, de gezelligste en meest knallende avond van Haarlem. Onder de muzikale leiding van Ille & De Man, het prettig gestoorde Haarlems/Amsterdamse DJ-duo, zal de jubileumeditie uitbundig gevierd gaan worden.

Wat begon als een doodnormale boeking is al snel uitgegroeid tot een avond die staat als een huis. Met een scherpe mix van alle verschillende soorten elektronische muziek en een ontembare portie energie weten Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw steevast het Stalkerpubliek om te toveren in een schreeuwende, feestende massa mensen. Hoe ze het doen weet niemand, maar het dak gaat er altijd af.

DANIEL FX
Speciaal voor de jubileumeditie heeft Stalker besloten om naast Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw nog een tweede act te boeken. Dit wordt niemand minder dan de Berlijnse DJ Daniel FX, een Duitser met roots in Antwerpen en een van de DJ’s van de Berliner Stadtmusikanten. Op voorspraak van Ille & De Man, die Daniel in de Berlijnse Sternradio club voor het eerst hebben horen draaien, zal Daniel de eerste twee uren van de avond voor zijn rekening nemen.

Om beide acts de ruimte te geven zal de Stalker vrijdag 10 maart een uur eerder open gaan. Zo is er na het optreden van Daniel FX nog vier uur over voor Ille & De Man, die hebben aangegeven van de vijfde editie een hele bijzondere te willen maken. “Na de eerste vier keer alleen gedraaid te hebben vinden we het echt lachen dat Daniel nu ook komt draaien”, zegt De Man Zonder Schaduw. En, met een brede grijns: “Het schijnt dat ie zelfs al een tassie platen voor de after klaar heeft staan.”