earth

Vanavond staat er voor het eerst sinds 3 maanden weer een Earth clubnight op het programma. De organisatie heeft naast de residents Onno & Per ook Francesco Pico uitgenodigd. Dit alles zal plaatsvinden in de Sugar Factory in Amsterdam.

Earth ontwaakt langzaam uit haar uitgebreide winterslaap. In december was het laatste earth event alweer, 10 maart keert earth na ruim 3 maanden terug in de Sugar Factory voor een onvervalste Amsterdamse clubnight.

Met ruim 30 events in 2006 heeft earth een bewogen jaar achter de rug. Een landelijke tour langs diverse podia heeft het evangelie van 'forward thinking house music' afgelopen jaar wijd verspreid.

Voor 2007 staan er ook alweer een paar mooie events op de kalender. De kick-off van dit jaar is in de Sugar Factory in Amsterdam, later dit kwartaal volgt nog Huize Maas in Groningen in samenwerking met Club Pepper, en vervolgens eind april het jaarlijkse koninginnedag event midden in de Jordaan in Amterdam.

De kick-off van 2007 is op 10 maart in de Sugar Factory in Amsterdam. Earth residents ONNO en Per hebben voor deze avond Francesco Pico uitgenodigd. Francesco Pico gooit de afgelopen jaren hoge ogen met zijn eigen Magnitude Recordings. Hij brengt regelmatig tracks uit op labels van mannen als Swag (odori) en David Duriez(killbrique) en hij komt dit jaar uit met zijn eerste solo album op Extrema Music.
Francesco is een ware vernieuwer, hij is al jaren Nederlands vaandeldrager van de jackin’ sound (red. Switch, Jesse Rose, Sneak) die momenteel mateloos populair is. Francesco is echter alweer een stapje verder, waar precies, dat weten wij ook niet maar DIK wordt het zeker.

Nieuw is performer Benchellal. Deze youngster heeft de kunst van performances duidelijk onder de knie gezien zijn spetterende optredens in 2006. Voor earth heeft hij een speciale ‘down to earth’ performance in elkaar gezet waarmee hij op 10 maart acte de presence geeft. Ook de dames van ‘Cherry on Top’ zijn weer aanwezig om je alledaagse zorgen te doen laten verdwijnen.

Mis de opening van het aardse seizoen niet! De afgelopen 7 edities in de Sugar Factory waren stijf uitverkocht, kom dus op tijd of koop je kaartje online. Kaarten zijn te koop bij de ticketstore op Beatfreax.com, Beep.nl en via het Amsterdams Uitburo - www.aub.nl.

De volgende earth is op 7 april in samenwerking met Club Pepper in Huize Maas te Groningen.

Earth is de organisatie achter concepten als The BeatClub, Timemachine, Afro Acid by DJ Pierre(USA), Spirit en natuurlijk earth.

Earth stands for forward thinking music!

Earth Clubnight
Sugar Factory Amsterdam, 10/03/07

Dj’s: Per, ONNO, Francesco Pico

+ MC P-Pholl
+ Cherry On Top
+ Benchellal

23.00 – 5.00 / ¤ 12,50