andré

Vrijdag 31 maart staat alweer de 3de editie van Psseudonym… gepland. Met de avond van 5 november nog vers in het geheugen zijn wij er meer dan klaar voor om flink uit te pakken! Plaats van bestemming is Club Magazijn in Amsterdam. We gooien de deuren om 22:00 open om ze maarliefst 11 klokuren later pas weer te sluiten!

De visie van Psseudonym… is dat een goed feest staat of valt bij de beleving en het plezier van de bezoekers. Om die reden staat de slogan “You are the main act” ook deze keer weer hoog in het vaandel. Wij zullen alles in het werk stellen om voor en met jullie een atmosfeer creëren waar iedereen het ultieme vrijheidsgevoel kan ervaren waar de housescene in onze ogen voor staat.

Na de Catacomb Studio’s en Akhnaton is deze keer dus Club Magazijn de plaats waar wij onze visie zullen uitdragen. Deze knusse en intieme club in de Warmoestraat beschikt over monster van een soundsystem waar menig club een moord voor zou doen én kan wegens de ondergrondse ligging zonder problemen 110 Db produceren. Zo zal de muziek dus optimaal tot haar recht komen! Om het feest compleet te maken is de normale sluitingstijd van 04:00 speciaal voor Psseudonym… verlengd naar 09:00!!

Oude bekende en goede vriend De Man Zonder Schaduw zal de avond op zijn eigen unieke wijze openen. Als één van de voormannen van Gasten Zonder Grenzen heeft DMZS het afgelopen jaar menig afterparty tot in de diepe middag muzikaal begeleid. Samen met zijn kompaan Ille Bitch host De Man sinds 2005 hun eigen clubavond in Club Stalker te Haarlem. Na hun waanzinnige duo-set tijdens Psseudonym… op 5 november zal hij deze avond laten zien dat hij ook solo zijn publiek altijd feilloos aan voelt.

Niemand minder dan de all time favoriete dj van Psseudonym… André Galluzzi zal van DMZS de decks overnemen om deze tot in de late ochtend niet mee af te staan. Deze Duitse grootmeester staat bekend om zijn energieke en vooral lange sets. Met de sluitingstijd van 09:00 zal hij dus precies datgene kunnen doen waar hij zo berucht om is; doorfeesten!!! Pikant detail is dat André Galluzzi direct naar Amsterdam komt na een 17 daags festival in Thailand, hij zal dus wel in de stemming zijn…

De deuren van Club Magazijn openen om 22:00 en blijven de hele nacht geopend tot 09:00.
Kaarten zijn ¤ 10,- zowel in de voorverkoop als aan de deur. Alle overige informatie staat op www.psseudonym.nl.

Hopelijk tot 31 maart!

Psseudonym… “You are the main act”

Comments

  • kimberley

    kimberley

    23 March 2006

    ZIN IN Vorige week Haarlem na Frankfuhrt was ook vet gezellig!

Comments are closed