Poster Electric Avenue

Vrijdag 17 februari 2006 zal Audiophonik hun eerste feest lanceren. De avond zal gevuld worden met lekkere Electro met een tintje Tech-House met als toepasselijke naam Electric Avenue. Dit feest zal plaatsvinden in de Club BackZtreet in Eindhoven gelegen in het steegje achter Stratumseind.

Wat een aantal maanden geleden nog de Yes was, is uiteindelijk uitgebouwd naar een nieuwe Club. Een flinke verbouwing en een imago vernieuwing zal nieuw licht brengen in het Eindhovense uitgaansleven.

Audiophonik is een nieuwe organisatie, die van plan is om lekkere club avonden te organiseren, om zo afwisseling in het gewone uitgaansleven te creëren.
Ze willen zich voornamelijk richten op Electro, Tech-House, Minimal en Techno. En waar beter kun je dan een feest organiseren dan in de Techno-Stad van Nederland, Eindhoven!

Ook is het zo dat Audiophonik verder wil kijken dan alleen de muziek. Het gaat om de artiesten. Dit is dus niet alleen de DJ’s maar ook VJ’s en ontwerpers. Deze moeten een toegevoegde waarde geven aan hun feesten. Hier zal Audiophonik zich steeds meer op gaan richten.

De avond zal geopend worden met een set van Cosmic Dragon. Deze uit Limburg afkomstige DJ is druk bezig zijn naam verder door Nederland te laten klinken. Zijn muziek spreekt voor hem. Hij heeft al op verschillende feesten gestaan, waaronder Battle of da Thitanz II in Eindhoven, het Cultfestival in Nijmegen en Xtreme Battle Royale in Venlo. Met een lekkere combinatie van electro en techhouse zal hij deze avond openen.

Als tweede zal Q-Bic zijn skills tonen. Ook hij zal in de sfeer van de avond blijven. Aansluitend op de set van Cosmic Dragon zal hij verder gaan met electro, house en techno. Voor wie hem niet kent, hij heeft gestaan op feesten zoals Pinksterpar-t 2005 in Erp en in Discotheek Lascar in Schijndel. Hier heeft hij zijn eigen tonen laten horen tussen de oude rotten in het vak. En met succes. We zullen zeker nog meer van hem kunnen verwachten.
Ook zullen de visuals deze avond van zijn hand komen.

Prime Time @ Electric Avenue zal opgevuld worden door Sterac Electronics. Deze oude rot zit al 25 jaar in het vak. Onder deze naam heeft hij onder andere gestaan op Speakerplay. De meesten zullen hem waarschijnlijk kennen onder zijn eigen naam,Steve Rachmad. Maar op Electric Avenue zal hij twee uur lang de zaal vullen met lekkere Electro.

Als afsluiter komt El Greco, die in de omgeving van Eindhoven al lang geen onbekende meer is. Hij heeft al op meerdere feesten gestaan zoals Battle of da Thitanz I & II en Pact. Verder is hij ook in clubs zoals de Rechter en de Effenaar in Eindhoven een bekend gezicht. Zijn set zal de avond afsluiten met electro, minimal en techno.

Ook al begint Audiophonik pas net mee te draaien, met deze line-up hopen ze voor een onvergetelijke avond te zorgen.

Comments

Comments are closed