bodyrock 16-03-2007

Aankomende vrijdag staat er weer een nieuwe editie van Bodyrock voor de deur. Voor deze editie heeft de organisatie Sandrien, Flow, Brian S uitgenodigd. Deze dj's moeten voor een interessante mix van club house tot minimale housebeats op het feest zorgen. Wil je hier naar toe dan moet je richting de Sinners te Amsterdam.

Vrijdag 16 maart is het weer de beurt aan Bodyrock om de Sinners één keer in de maand een totaal ander gevoel te geven. Samen met Guestlist brengt Lyrisch een lekkere mix van sexy Club-House in de benedenzaal verzorgt door Brian S. en resident Freddy’s Pool. Boven wordt de intieme ruimte omgetoverd tot een Berlijnse nachtclub met minimale housebeats van Sandrien en Flow.

Sinds Bodyrock in januari haar één-jarig bestaan vierde is de avond in een stroomversnelling gegaan, mede ook door de nieuwe sound. Beneden is het echt de sexy, zwoele House die de boventoon voert. Maar vooral boven is de sound totaal veranderd. Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw (Rekord3r en Club GZG) zetten daar in januari de Sinners compleet op zijn kop. Van Minimal naar Tech-House, House, Acid, Electro, Techno, alles kwam voorbij. Aron Friedman en Brent Roozendaal deden dit een maand later nog eens dunnetjes over.

Aankomende vrijdag is het de beurt aan Sandrien en de ‘underground’ party-koning DJ Flow. Flow, vooral bekend om zijn eigen feestjes Palingkraam en Feiern weet als geen ander zijn enthousiasme over te brengen naar zijn publiek. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij op bijna alle after-parties in Amsterdam wel te vinden is, óf voor de decks en anders zeker áchter de platenspelers. Sandrien heeft verder weinig introductie nodig. Zij is op dit moment misschien wel één van de grootste potentiële DJ-toppers in Nederland op Minimal gebied. Dancevalley, Mysteryland, 5 days Off en Innercity: ze was er afgelopen (en ook komend seizoen) overal te vinden. Maar niet alleen haar draaikunsten vallen op. Haar eigen producties zitten bij alle grote Nederlandse Minimal / Techno DJ’s standaard in de platentas.

Beneden zullen Brian S. en Bodyrock resident Freddy’s Pool de rest op zich nemen. Brian S., één van de grote jongens van RUSH weet als geen ander wat echte funkende Sexy House is. Als één van de oprichters met Victor Coral hebben zij samen deze sound groot gebracht en is RUSH nog steeds het populairste clubfeest in Nederland.

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om vrijdag 16 maart lekker los te gaan bij Bodyrock die wars is van tradities en compromissen, in de Sinners. Afgelopen keren was het vooral tussen 01.00 uur en 02.00 uur een chaos aan de deur, dus kom op tijd en zorg dat je niet in die lange rij hoeft te staan (is niet bevorderlijk voor de goede party-mood).

Bodyrock
Vrijdag 16 maart: Bodyrock @ Sinners
Line-up: Brian S., Sandrien, Flow, Freddy’s Pool
Locatie: Sinners, Wagenstraat 3-7, Amsterdam
Tijd: 23:00 – 05:00
Prijs: 11 euro