ille en de man

De laatste keer Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw in Stalker overtrof alle verwachtingen. Uitzinnige mensen, een afgeladen club, muziek van topkwaliteit en een totaal losgeslagen Ille & De Man maakten de avond tot misschien wel de leukste en verassendste clubavond van 2005. Inmiddels zijn we twee maanden verder en staat de eerste editie van 2006 voor de deur.

Vrijdag 27 januari keert het Amsterdamse DJ-duo weer terug op het plaats delict. Voor de eerste van in totaal vijf optredens in 2006. Met, net als de vorige keren, een dikke stapel houseplaten, een grote schare fans en een ontembare portie energie. Van twaalf uur tot vijf. Non-stop.

De chemie tussen de Gasten Zonder Grenzen en Stalker lijkt sterker dan ooit. Na het overdonderende succes van de vorige keren, met als hoogtepunt de laatste editie, hebben beide partijen besloten de schouders eronder te zetten en de tweemaandelijkse avond tot dé Stalkeravond van 2006 te maken.

Om dit voornemen kracht bij te zetten is besloten om het nieuwe jaar groots te openen: met een gloednieuw decor, do-it-yourself aankleding en leuke verassingen voor het publiek. Ook van Ille Bitch & De Man mag wat verwacht worden: “Na onze optredens in de Lichtfabriek en op Wappie New Year is voelt het als een soort home-coming om weer lekker op onze eigen avond in Stalker te mogen draaien. We zijn klaar om de tent volledig aan stukken te scheuren…“


*** Na 05.00 organiseren de Gasten Zonder Grenzen weer een GZG Aftershow. Wederom op een nieuwe locatie. Kaarten en informatie zijn op de avond zelf bij de Gasten verkrijgbaar. ***

Datum: 27-01-06
Prijs: 7 euro
Open: 00.00 - 05.00 (vanaf 05:00 uur GZG aftershow)