fire!

Amsterdam heeft er een nieuwe maandelijkse avond bij: fire! Loveland introduceert dit nieuwe concept wat elke laatste zaterdag van de maand in Hotel Arena zal plaatsvinden. Voor de kick-off tijdens de zaterdag van het Amsterdam Dance Event is Derrick May gevraagd voor een 3 uurs dj-set. Ook zal de Fransman Sebastien Leger een liveset verzorgen.

Loveland
In 1995 was het raak, na jaren flirten met muziek gaf dj en oprichter Marnix Bal eindelijk toe aan de vlinders in zijn buik. Een liefdesbaby werd geboren en kreeg de naam Loveland. Deze evenementenorganisatie is ontstaan uit pure passie en de drang om een eigen visie op muziek te delen met zoveel mogelijk leuke mensen.

In de loop der jaren heeft Loveland haar sporen achtergelaten in de Nederlandse dance scene, door constante kwaliteit te leveren op zeer unieke locaties met nationale en internationale topartiesten.

De gepassioneerde mensen achter de schermen zijn nog steeds smoorverliefd op hun vak en dit blijkt uit Loveland’s jongste geesteskind fire!

fire!
fire! staat voor ongepolijste kwaliteit, 5-sterrenservice, het samenzijn van mensen, een gemoedelijke sfeer, vrijheid, de beste muziek en spraakmakend entertainment. Kortom een memorabele beleving. Loveland zal met de introductie van dit nieuwe concept het evenementenlandschap van Nederland voorgoed veranderen!

De thuisbasis van fire! ligt in Amsterdam, waar het evenement op maandelijkse basis zal plaatsvinden in Hotel Arena. Op elke laatste zaterdag heeft fire! een exclusief aanbod, bestaande uit diner, feest en indien wenselijk een overnachting.

Daarnaast vindt fire! in minder uitgebreide vorm (geen diner en overnachting) op elke eerste zaterdag van de maand buiten Amsterdam plaats. In het eerste jaar zal fire! de volgende steden 2 keer bezoeken: Utrecht, Haarlem, Eindhoven, Rotterdam, Groningen en Den Haag.

De jaaragenda van fire! bestaat dus uit 24 edities verspreid over prominente A1 locaties in Nederland. Elke editie wordt beschouwd als een belangrijk evenement, waar het verassingelement naast consistentie in kwaliteit in alle opzichten keer op keer hoog in het vaandel staat.
fire! zal altijd een bijzondere ‘happening’ zijn.

fire! lancering
Na twee sneak previews te hebben gehad, tijdens Dance Valley en Loveland 10 Year Anniversary, vindt eindelijk de officiƫle lancering van fire! plaats in Hotel Arena, tijdens het Amsterdam Dance Event op zaterdag 29 oktober 2005!
Bij deze allereerste editie van fire! zal niemand minder dan Derrick May (USA) een 3 uur durende set draaien.