voltt

Voltt is back! Op dinsdag 17 mei zal er in de Amsterdamse club/restaurant 11 een nieuwe Voltt editie plaatsvinden. Ditmaal niet in de vertrouwde Paradiso maar in Club/Restaurant 11. De reden dat we hebben gekozen voor deze fantastische industriële locatie op de elfde verdieping van het voormalige TPG gebouw in Amsterdam komt omdat deze avond anders is dan gewoonlijk.

Het verschil met een reguliere Voltt avond is dat de avond al om 20.00 van start gaat met de gelegenheid voor een fantastisch 3 gangen diner. Tijdens het diner heb je de kans om al te genieten van de diepe electronische beats die aangenaam aanwezig zijn en geleidelijk overgaan in een stoere Voltt dansavond. Erg gezellig en een mooie kans om het Volttpubliek eens van een andere kant te leren kennen. Het eten wordt verzorgt door topkok Jaymz Pool (Born to cook). Deze chef-kok van de 11 heeft speciaal voor deze avond een passend Voltt menu samengesteld, om zo de mood te zetten voor de rest van de avond. Verwacht hiervoor dus geen minimaal maar maximaal genot. Voor het menu kunnen we je verwijzen naar www.ilove11.nl

Voor het muzikale gedeelte van de avond hebben we naast Voltt residents Bart Skils en Kostas Hom een uitdagend muzikaal programma samengesteld. Als eerste verwelkomen we Matthew Dear uit Detroit. Deze muzikale duizendpoot heeft onder zijn verschillende alter ego’s False, Jabberjaw en Audion al tientallen topreleases op befaamde labels als Perlon, Spectral en Richie Hawtin’s Plus 8 uitgebracht en veel van zijn platen hebben een vaste plek gekregen in de platenkoffers van alle grote techno dj’s. Zijn debuutalbum “Leave luck to heaven” uit 2004 heeft hem daarnaast ook veel lof bij de internationale schrijvende pers opgebracht. Het toonaangevende Amerikaanse blad muziekblad “Rolling stone” noemde hem zelfs “het electronische talent van de toekomst”! Een niet te missen show dus.

Naast de live set van Matthew Dear maakt ook de uit Berlijn afkomstige Magda haar opwachting. Begonnen als protégé van Richie Hawtin heeft Magda de afgelopen jaren een flinke schare fans opgebouwd met haar industriële abstracte kijk op minimale techno. Naast haar releases op het toonaangevende Canadese/Berlijnse label Minus weet de Canadese schone met haar stoere en groovende DJ sets iedere zaal tot een groot hoogtepunt te brengen.

Al met al reden genoeg om op dinsdagavond voor deze Voltt special af te zakken naar deze fantastische industriële locatie en te genieten van het feest met een fantastisch uitzicht over Amsterdam.

Voor deze avond kan je dus vanaf 20.00 voor het eten of vanaf 23.00 voor de dansgedeelte terecht. Kaarten voor de reguliere avond kosten 10,=. Als je de avond vanaf 20.00 inclusief diner wilt meemaken kun je de tickets incl. diner alleen in de voorverkoop via Outland Records kopen. De tickets inclusief het 3 gangen diner zullen 30,= gaan kosten. Op de avond zelf worden geen dinertickets verkocht. Vanaf 23.00 kun je wel gewoon naar binnen met de reguliere tickets die zowel in de voorverkoop als aan de deur te krijgen zijn. Verder willen we je erop wijzen dat er voor het diner maar een beperkt aantal kaarten te krijgen zijn, dus houd daar rekening mee als je wilt komen met een groep vrienden. Tot Voltt!

Meer info over deze Voltt avond is te vinden op www.voltt.com of www.ilove11.nl

Details:
Voltt Special
Tuesday 17 may 2005

Live on stage:
Matthew Dear aka False (Spectral, Plus 8, Perlon, Detroit)

DJ’s
Magda (Run Stop Restore, M-nus, Berlin)
Bart Skils (Voltt, Traffic, Amsterdam)
Kostas Hom (Voltt, Amsterdam)

Club 11, Oosterdokskade 3-5, Amsterdam

With dinner from 20.00 till 4.00
Only limited dinnertickets available
Dinnertickets only through presale
Without dinner from 23.00
Presale only at Outland Records, Zeedijk 22, Amsterdam 020-6387576
Ticket including dinner 30,=
Ticket from 23.00 10,=

Info at www.voltt.comwww.spectralsound.comwww.ilove11.nlwww.bartskils.com

Comments

  • Chris

    Chris

    21 April 2005

    Wie wil er met mij uit eten??? :D

  • HmZ

    HmZ

    21 April 2005

    Leuk!
    Wel zin in een smakelijke muzikale maaltijd :) Maar alleen als Magda bedient;-)

  • T-Wanus

    21 April 2005

    Hey HmZ, zou u eens even een mail mijn kant op kunnen sturen? Las wat over een fietstocht.

  • kimberley

    kimberley

    21 April 2005

    Wie wil er met mij uit eten??? :D

    heb wel trek in een korte break en dus graag met je mee, kan 6 weken niet laat dansen, moet elke dag om 7 uur op school voor mn vliegen en leren, er even tussen uit voor wat electronische versnaperingen moet wel te doen zijn denk ik!!

  • HmZ

    HmZ

    27 April 2005

    dubbel

  • HmZ

    HmZ

    27 April 2005

    en trippel.. :B

  • HmZ

    HmZ

    27 April 2005

    Hey HmZ, zou u eens even een mail mijn kant op kunnen sturen? Las wat over een fietstocht.

    Van 1-16 Augustus, beginnen in de buurt van Clermont Ferrand, eindigen bij Beziers (door Auvergne, Cevennes). Mountainbike, dragers erop, tentje mee, zo'n 600 km. Af en toe beetje mountainbiken, wandelen veel foto's maken.
    Met bus van cycletours (via fietsvakantiewinkel, fiets in aanhanger.
    Laatste 5 dagen aan strand liggen, en waarschijnlijk door naar Lowlands.

  • T-Wanus

    27 April 2005

    Ik heb daar de tijd niet voor.. wil max. 10 dagen kwijt.. vriend van me zit in Z.France voor werk, willen we naartoe bike-en.. ook dragers op de fiets maar wel dunne bandjes en minimaal bagage..

Comments are closed