electronation 25-03-2005

Het is weer tijd voor een nieuw Electronation feest in Utrecht en daarvoor zal de organisatie wederom naar Tivoli de Helling uitwijken. Voor deze avond, die op vrijdag 25 maart aanstaande zal plaatsvinden, hebben ze DMX Krew uitgenodigd. Daarnaast zullen ook de Nederlanders Dexter en Comsic Force aanwezig zijn onder de naam Double Dutch. Je kunt nu ook kaarten winnen voor dit feest, hier bij GT.com

Met een eigen radioshow op KinkFM en succesvolle clubavonden in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, is ElectroNation inmiddels een gevestigde naam in electroland. Met de beste electro(clash), disco, nu-wave, synthpop, 80's, house, techno en Italo.

Vanavond een volgepakt programma. De Nederlanders Dexter en Cosmic Force opereren allebei onder de Rotterdamse Clone-paraplu. Dexter begon ooit met dj-en omdat hij niet kon breakdancen. Zijn met electro, acid en disco volgepakte liveshows zijn altijd goed, maar nooit hetzelfde. Net als die van zijn maatje Cosmic Force, die op het podium alleen analoge apparatuur gebruikt. Ook live: DMX Krew, een crew bestaande uit 1 man die zichzelf Ed DMX noemt. Geen kleine jongen, want hij heeft al vijf albums uitgebracht op Aphex Twins Rephlex label. DMX Krew tourde over de hele wereld met onder anderen Derrick May. Maak je dus maar op voor lekkere Detroit-invloeden!

De Utrechtse dj Freek Fabricius opent en sluit de avond. In zijn platentas zijn rauwe electro en booty platen te vinden, maar ook dansbare en melodieuze electronica.

Informatie in het kort:

Vrijdag 25 maart
Electronation presents DMX KREW (dj-set), DEXTER vs COSMIC FORCE
DJ Freek Fabricius
23.00 u | 9,- EUR
Tivoli de Helling

Comments

  • Goedie

    Goedie

    8 March 2005

    Vorige keer was het erg vet, met die vocoder enzo :punk:

Comments are closed