novalectra

Omdat de Novalectra-zaterdag veel populairder is en de programmering van de zondag iets te vooruitstrevend blijkt, heeft organisator Extrema vanochtend besloten haar nieuwe Pinksterevenement Novalectra een extra speciaal karakter te geven. Dit doet Extrema door het beste van de zaterdagprogrammering te laten staan en daar een selectie van de besten van zondag aan toe te voegen. De tweede festivaldag, zondag 15 mei, komt hiermee te vervallen.

Op deze manier wordt een ticket voor de zaterdag bijzonder exclusief, maar ze zijn nog verkrijgbaar en kosten ¤ 35,- (ex. fee). Je kunt ze bestellen via het online e-ticketingssysteem op Extrema.nl of gewoon op de old school-manier via TicketBox en de bekende voorverkoopadressen.

De line-up voor NOVALECTRA op zaterdag 14 mei:
TECHNO
Joey Beltram (US) // Robert Hood (US) // Marusha (DE) // Daniel Bell (US) // Fabrice Lig (BE) // Gideon

ELECTRO
Felix da Housecat (US) // Ellen Allien (DE) // DMX Krew (UK) *live // Märtini Brös (DE) *live // Marco Passarani (IT) // Zombie Nation (DE) *live // Lady Aïda

CHILL OUT
Caz // Onanon // Herr Elektor *live
+ games en muziekdocumentaires

De mensen die inmiddels al een combiticket of een kaartje voor de Novalectra-zondag hebben gekocht, zullen ruimschoots tegemoet getreden worden. Zij worden verzocht te mailen naar Nicole@extrema.nl voor een correcte afronding.

Extrema presents NOVALECTRA
Klokgebouw, Strijp-S – Eindhoven
Pinksterzaterdag 14 mei 2005
22.00-07.00 uur
Tickets ¤35,- (ex. fee)
www.novalectra.com

Comments

  • T-Wanus

    22 April 2005

    Slechte verkoop?

  • JMKnies

    22 April 2005

    Nee, te vooruitstrevende line-up :moon:

  • kwab

    kwab

    25 April 2005

    Echt zo zonde, een organisatie die zijn nek uitsteekt en een gewaagde, goede lineup tovert en dan wordt het zo teniet gedaan :booh:

  • T-Wanus

    25 April 2005

    Toch te diep een bepaalde hoek, weliswaar de onze, ingedoken.. zuurkool

Comments are closed