phonocult

Phonocult heeft inmiddels haar plekje wel veroverd in het minimale wereldje. Elke tweede vrijdag van de maand staat de Silly Symphonies garant voor een portie kwaliteits muziek. Een 2 mans delegatie van het Duitse Cocoon, Jacek Sienkiewicz en Andre Galuzzi, zal deze editie de tent weer op z'n kop komen zetten. Uiteraard kun je bij Groovetrackers weer kaartjes winnen. Hier alvast een primeur: Voor de mei editie is Daniel Bell uitgenodigd!

Phonocult is al bijna niet meer weg te denken uit Den Haag, door de constante stroom van geweldige artiesten en veelzijdige line-ups heeft de organisatie zeker bewezen dat deze frisse wind het nachtleven een impuls heeft gegeven. Daarom haalt Phonocult op 8 april de raspaarden op technogebied van stal en brengt een delegatie van het gerespecteerde duitse Cocoon naar de Silly’s in de hofstad. een 4 uurs set van Andre Galuzzi en de fenonomenale live act van Jacek Sienkiewicz staan op het programma, ook Joachim (sound architecture) en de Residents van Phonocult geven acte de presence. Dit bijzondere evenement zal vele technofans op hun wenken bedienen met puur genot. Bereid je voor op een diepe belevenis die bol staat van talenten, ambiance en kwaliteit en zorg zeker dat je deel uitmaakt van de 4e editie van Phonocult!

Jacek Sienkiewicz LIVE (Cocoon recordings)

De dunne scheidslijn van kunst en techno wordt door deze Poolse producer totaal doorbroken.
Diepgang, intelligentie en artistieke uitspattingen tekenen de muzikale ontwikkeling van Jacek Sienkiewicz. Zijn zeer eigenzinnige manier van produceren heeft ervoor gezorgd dat hij is opgenomen is in de indrukwekkende artiestendatabase van Cocoon. Zijn eigen label Recognition is de basis van zijn ontwikkeling en naarmate de jaren verstreken heeft hij hiermee een uitmuntend portfolio gecreeerd die hem een unieke status geven in de technoscene in europa. Zijn albums Techne en Displaced op Cocoon recordings sleuren de luisteraar zijn wereld binnen met alle aspecten van techno. Zorgvuldig gesculptuurde tracks die je laten verbazen wat allemaal mogelijk is als de juiste balans wordt gevonden in digitaal gegenereerde kunst en talent.
Exclusief voor Phonocult zal Jacek Sienkiewicz zijn indrukwekkende live act ten gehore brengen.

Andre Galluzzi (Cocoon recordings)

Een staat van dienst waar je u tegen zegt, een performer achter de draaitafels, het produceren van puur technogenot. Andre Galluzzi is niet in een korte samenvatting te omschrijven. Na enkele mooie jaren in de Duitse clubscene en topresidencies in onder andere Tresor sloeg hij zijn vleugels uit om een gouden combinatie te vomen samen met Paul Brtschitsch genaamd Taksi. Het hypnotiserende album Rundfahrt en de indrukwekkende single Schneesturm zijn werkelijk grijsgedraaid door Sven Vath, Richie Hawtin en Dave Clarke. De live act waarmee hij de afgelopen periode heeft opgetreden ter gelegenheid van zijn meest recente Taksi album Bordello heeft hem op grootste festivals en in de beste clubs van europa gebracht.
De vier uur die Galluzzi gaat optreden tijdens Phonocult zijn een perfecte kans om hem een techno landschap te laten schilderen met de hoogste bergtoppen, de diepste dalen en kabbelende beekjes die uitmonden in een grootse zee van entertainment op topniveau.

Joachim (Sound Architecture)

De mastermind achter Sound Architecture versterkt op Phonocult de line-up met zijn aanwezigheid.
Door zijn visie op de scene en de liefde voor de muziek brengt hij alle facetten van techno aan bod.
Met zijn eigen label heeft hij jong talent en grote namen onder zijn hoede en mede daardoor een perfecte aanvulling voor de line up van Phonocult.

Sub-room

Clicks, minimalisme, creativiteit, mystiek en originaliteit zijn de kernpunten van de tweede area op Phonocult. Het Confused minimal team zal het uiterste vergen van hun liefde voor minimalistische geluiden. Het zal een streling worden voor gehoor en geest. De intieme uithoeken van clicktechno en minimal zullen worden verkend en voor diegene die er voor open staan zal de subroom een interessante plek zijn om fysiek tot rust te komen en de geest een dosis genot toe te dienen.

INFO

Phonocult @ Club Silly Symphonies
Vrijdag 8 April 2005
Club Silly Symphonies, Grote Marktstraat 10, Den Haag
Line up: Andre Galluzzi, Jacek Sienkiewicz, Joachim, Confused Minimal Team
Tijd: 00:00 - ???
Tickets: ¤ 10,- presale (ex fee), ¤ 12,50 door
More info: http://www.phonocult.com

NEXT PHONOCULT VRIJDAG 13 MEI 2005 MET DANIEL BELL

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  29 March 2005

  jammer dat dan de eerste editie van "DieDeejayDeugt" ook plaats vindt in de Bootleg cafe!

 • Marique

  Marique

  29 March 2005

  ja inderdaad, en dat ik die dag erna moet verhuizen…. :B

 • Chris

  Chris

  1 April 2005

  wat een verschrikkelijk goed persbericht dit zeg! en nu slapen want we moeten zo naar timewarp… :yahoo:

Comments are closed