Na een hoop bloed, zweet en tranen is het dan eindelijk zover! De eerste nieuwsbrief is net de deur uit en het splinternieuwe messageboard staat nu online. Nog even en het begint echt ergens op te lijken… ;)

Groovetrackers.com is inmiddels uitgegroeid tot een best grote en soms toonaangevende dancewebsite. Gelukkig is jullie dat niet ontgaan en mogen we tegenwoordig op steeds meer hits rekenen en kent onze community inmiddels een hoop leden. Om jullie nog beter van het reilen en zeilen op de hoogte te houden heeft de crew besloten een nieuwsbrief rond te laten gaan. Hoe vaak wij hem rond gaan sturen en in wat voor vorm is nog niet duidelijk, wel is duidelijk dat dit slechts een voorproefje is! Voor diegene die nieuwsbrief niet willen ontvangen zal de mogelijkheid geboden worden om zich af te melden.

Groovetrackers Lounge

Waarom de Groovetrackers Lounge, heel simpel, omdat de behoefte er is! Wat is de Lounge? Het laat zich het beste omschrijven als een "messageboard". Een plek waar jullie alles kwijt kunnen dat jullie graag met andere delen. Dit kan, maar hoeft niet, muziek gerelateerd te zijn. Je kan namelijk kiezen, een topic voor "algemene en zeer belangrijke zaken" en 1 voor "muziek". Schroom je niet en ga er direct een kijkje nemen!