Fast Forward

ROTTERDAM - Het eindfeest van de FFWD Heineken Dance Parade in Rotterdam wordt dit jaar en de komende jaren op het 3e Katendrechtse Hoofd gehouden. Dat heeft de organisatie van het 'rijdende housefeest' zondag bekendgemaakt.

De negende editie van de Dance Parade vindt plaats op zaterdag 13 augustus. De karavaan zal bestaan uit veertig trucks met daarop bekende en minder bekende dj's. De trucks rijden vanuit het stadscentrum naar het 3e Katendrechtse Hoofd waar een eindfeest voor 50.000 mensen wordt gehouden.


Vaste locatie

Tot voor kort wist de organisatie nog niet waar dit feest gehouden kon worden maar overleg met de gemeente heeft nu voor de komende jaren een vast locatie opgeleverd. "Wij zijn hier erg blij mee", aldus een woordvoerder van de Stichting Rotterdam Dance Parade.

Eindfeest

"Dat komt met name door de toezegging van de gemeente dat we voor het eindfeest de komende jaren gebruik kunnen maken van dit terrein. De afgelopen acht jaar was er tijdens de organisatie van de Dance Parade elke keer grote onzekerheid over de locatie. Gelukkig is dit probleem nu voorlopig verleden tijd."

Comments

  • Heinos

    Heinos

    18 March 2005

    Ben ooit nog eens naar de allereerste parade geweest. Dat was nog leuk kon je gewoon op de trucks enz. Zou er nu voor geen goud meer heen gaan.

Comments are closed