Richie @ Time Warp 2004

27 Maart 2004 was de laatste Time Warp in de Maimarkthalle in Mannheim. Het werd een legendarische avond en zou de allerlaatste Time Warp zijn! Zonde voor een concept dat volgens de "Groove readership poll 2003" drie jaar op een rij tot beste indoorfeest werd verkozen. Gelukkig gaat Time Warp in 2005 wél gewoon door!
Van 2 april 20.00 tot 3 april 12.00 (wat een tijden!!) gaat het dak er af in Mannheim!

Ludwigshafen, Ratingen – Maart 2004 was niet alleen de 10e verjaardag van één van Duitslands populairste event series maar tevens een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van de electronische muziek. Nu de tijd bijna is aangebroken voor de 11e editie van Time Warp, worden er enkele wijzigingen doorgevoerd. De visie wordt verbreed in muzikale en culturele zin, waarmee ze de standaard zetten voor de komende 10 jaar.

In samenwerking met TDK Europe, zullen wij een logisch vervolg op het vorige Time Warp concept ontwikkelen. Cosmopop heeft in TDK Europe een sterke partner gevonden om de nieuwe visie van een uniek en spannend evenement te realiseren.

Op zaterdag 2 april 2005 zal de 1e stap richting de toekomst genomen worden, waarbij een nieuw motto aangehaald zal worden: "TDK Time Warp - Colours of rhythm". Waarom ? Één van de kernwoorden van Time Warp is "rhythm", de onderliggende energie van een creatieve levensstijl. "Rhythm" verbindt mensen van onver de hele wereld. "Colours" refereerd aan de verschilleden kanten en aspecten van het moderne leven.

TDK Time Warp colours of rhythm is een cultureel cultural festival van de toekomst en richt zich op die individuën die de "rhythm" inside voelen en die zich verbonden voelen met de eindeloze diversiteit van een electronische lifestyle cultuur.

Naast het organiseren van het inmiddels gerenommeerde event Time Warp, zal het dit jaar ook uitbreiden naar andere velden. Om te beginnen een exclusieve showcase van het experimentele Warp label, van oa. Plaid, Hexstatic en Luke Vibert. Een locatie die de verandering van TDK Time Warp markeert en de start is van een nieuw onderdeel van het evenement; multimedia art installaties. De geselecteerde items hebben 1 ding gemeen: ze hebben een sterke band met muziek en technologische innovatie.
Daarnaast zal TDK Time Warp een speciale area hebben voor platenlabels om hun talent cq artiesten te presentere en om hun producten te verkopen aan klanten. Ook is er een business-to-business lounge voor de muziek industrie.

De verschillende delen zullen elk hun eigen kleur krijgen. Blauw is de kleur van de iconen zoals Sven Väth, Richie Hawtin, DJ Hell, Ricardo Villalobos en vele anderen. Rood is de kleur van het labelcamp en het multimedia event zal de kleur groen krijgen.

Alle labels en media vertegenwoordigers krijgen toegang tot een exclusieve business to business lounge, vlakbij de label beurs. Voor interesse gebruik het inschrijfformulier.

Een van de ideeën is om terminals te installeren waar bezoekers tracks kunnen downloaden en ze naderhand op een cd te laten branden. Een speciaal programma geeft de bezoeker de mogelijkheid om remixen te maken en ook om deze te branden, wat tevens gelinkt kan worden aan een wedstrijd. Een andere mogelijkheid is een vj-mixing terminal, met mogelijk gebruik van live materiaal van TDK Time Warp.

Meer informatie over dit evenement vind je op de volgende websites:

www.tdktimewarp.de
www.cosmopop.biz
www.regioactive.de
www.rubber-travel.com
www.techno-kitty.com

Overview TDK Time Warp 2005:
Blue // Maimarkthalle, Mannheim
live: Alter Ego
DJs: Sven Väth, Richie Hawtin, DJ Hell, DJ Rush, Dave Clarke, Ricardo Villalobos, Moguai, Timo Maas, Mauro Picotto, DJ Koze, Chris Liebing, Monika Kruse, Marco Bailey, Pascal F.E.O.S., Ricardo Ferri, Karotte, Wighnomy Brothers, Toni Rios, Felipe, SeeBase, Marc Bean, Laila Abu-Er-Rub

Red // Maimarkt area
Labelcamp (presentatie en sales van de hotste merken uit de business)
Business-2-Business area

Green // multimedia installaties // location in Mannheim (t.b.c.)
labtop- and DJ-session by Plaid and Hexstatic
DJ-performance by Luke Vibert
exhibition of different multimedia artists

Opening: 20:00 – 12:00
Tickets ¤ 35,- (excl. fee) / ¤ 42,-
Tickets vanaf binnenkort verkrijgbaar in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Comments

 • Bart

  Bart

  19 February 2005

  Tschja, wat valt hierop te zeggen?!?!??!? onverwoordbare kwaliteit!!! Blij dat ik in het Kitty-busje zit! :D

 • Chris

  Chris

  19 February 2005

  Jaaa ik ook! Sowieso de gezelligste bus! Heb er echt nu al zin in!!

 • Dirk

  Dirk

  22 February 2005

  me too!

Comments are closed