Emotion

De Amsterdamse organisatie Emotion Productions B.V. viert as zaterdag (24 april) haar 1e jubileum, hiervoor pakken zij groots uit in de Hotel Arena Tonight met oa Kevin Saunderson. Ook het komende jaar zal Emotion streven naar bijzondere en intieme evenementen waarbij de nadruk liggen op kwaliteit en sfeer. Ook voor het volgende feest in Hotel Arena Tonight op 10 juli hebben ze een act van wereldfaam in petto. Verder zal Emotions op 7 augustus meevaren op de Gay Parade tijdens de Amsterdam Pride en een truck hosten tijdens de Rotterdamse Fast Forward Dance Parade op 14 augustus.
Win 2x 2 kaarten voor Motion in de Hotel Arena Tonight

Motion viert eenjarig bestaan met houselegende Kevin Saunderson

Op zaterdag 24 april viert Motion haar eenjarig bestaan in Hotel Arena Tonight. Motion trakteert met een bijzonder optreden van niemand minder dan techno godfather Kevin Saunderson uit de motorcity Detroit.

Kevin Saunderson begon in begin jaren tachtig met het produceren van elektronische muziek. Radicale, maar funky muziek als reactie op de criminaliteit en verpaupering in Detroit. Hij gaf hiermee een aanzet tot wat later de muziek van de toekomst bleek te zijn. In 1987 startte Kevin Saunderson samen met zangeres Paris Grey de band Inner City, waarmee hij hoogtijdagen vierde in de legendarische underground club The Music Institute. Ook scoorde hij een aantal wereldhits met nummers als ‘Big Fun’ en ‘Good Life’.

Naast deze houselegende zijn er tevens optredens van de warmbloedige Spaanse Jacobo Padilla, Erick E, Lacroix en natuurlijk de residents Miss Nine en Sem Sonic. Ook zal er, kenmerkend voor de Motion clubavonden, een prachtige mise en scène worden neergezet door middel van een licht- en lasershow en zal het collectief Vision Impossible onvergetelijke graphics op het witte doek vertonen.

Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website www.club-motion.nl
Voor vragen stuur een e-mail naar info@club-motion.nl

Emotion Productions B.V. is in maart 2003 opgericht met de intentie hoogwaardige clubavonden in Amsterdam te organiseren onder de naam “Motion”. Mede door de steeds groter groeiende dance-cultuur, heeft het Amsterdamse dancepubliek behoefte aan een intiem domein waar zij creativiteit, denkbeelden en visie kunnen delen met elkaar, een community. Hierbij staan grondbeginselen als warmte en sfeer centraal. Motion bewerkstelligt dit door zich te profileren als onderscheidend merk waarmee een selectief publiek zich kan identificeren. Voor ons staat loyaliteit zowel intern als extern hoog op de agenda, niets is ons te gek als het gaat over kwaliteit en creativiteit.

Comments

  • Paul Bergenh.

    Paul Bergenh.

    26 April 2004

    mijn eerste motion en wat voor 1, echt een mooi feest! Kevin is held.

Comments are closed