Warehouse 294

Na een succesvolle eerste editie op nieuwe locatie in Rotterdam, gaat Reactor 15 mei verder! Naast de bekende techno-zaal en is er nu ook een Minimal en een Hardtechno zaal! De minimal zaal zal gehost worden door Lofar. Verder zullen onder andere James Ruskin en Mark Broom draaien en Reeko zal met een live optreden zijn debuut in Nederland maken!
Reactor heeft voor Groovetrackers vijf(!) kaarten beschikbaar gesteld voor een prijsvraag!

Reactor heeft Warehouse 294 onder controle en blikt alvast vooruit op de nieuwe editie van 15 mei 2004.

Het was voor ons als organisatie een behoorlijk spannende productie, de eerste editie van Reactor @ Warehouse 294. Warehouse 294 ligt voor het publiek op een totaal onbekende plek wat dan gelijk ook weer zorgt voor een aparte sfeer op de avond. Er moest erg veel gebeuren want er is dus niks aanwezig in dit monumentale Warehouse. Dat er wat kleine kinderziektes waren zoals geen stromend water of een spiegel om je haar te doen zorgde voor wat improvisatie vermogen van onze bezoekers, gelukkig vatte iedereen het positief op en werd er een weergaloze eerste editie neergezet. Wij hebben het pand nog maals flink onder de loep genomen met het oog op de toekomst want de 2e editie op 15 mei 2004 staat alweer in de agenda. De voorbereidingen zijn in middels in volle gang.

Om te beginnen hebben we de line up nu weten te verdelen over 3 zalen.

Er gaat een minimal, techno en hardtechno area komen. Door de muziek stromingen gescheiden te houden is er voor elke liefhebber van techno wel een geschikte zaal te vinden. Over de precieze indelingen van de zalen kunnen wij helaas nog niks zeggen maar zullen daar snel meer informatie over geven. Wat wij wel met trots kunnen vermelden is dat de minimale zaal gehost zal gaan worden door Lofar. Lofar is een multimedia platform gericht op minimale, fragmentarische underground beelden en geluiden, met het doel die te verplaatsen van jouw en onze slaapkamers naar de dansvloer. Liefde voor de 'click', sexy en psychedelisch met pure diepgang. Denk aan artiesten als Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Akufen & Maurizio en de lading is gedekt.

Tijdens onze 'Berlin Underground' avonden in de minimal area van Reactor zullen de minimale kopstukken uit de Berlijnse underground scene de revu passeren met o.a. producers als Steve Bug (Pokerflat), Zip (Perlon), Jay Haze (Contexterrior).

In de Techno area zullen naast grootheden zoals James Ruskin en Mark Broom oa de Spaanse Reeko met een live PA achter de DJ-booth stappen voor zijn debuut in Nederland. Deze 22 jarige Spaanse jongen kan gezien worden als 1 van de grootste talenten van dit moment. DJ Misjah heeft tijd vrijgemaakt in zijn drukke internationale agenda om weer eens, na lange tijd van afwezigheid, in zijn eigen land te draaien en te laten horen dat hij nog steeds 1 van de beste techno dj's van Nederland is. Bart Skils bekend van zijn eigen Traffic en Mono feesten zal het Rotterdamse publiek net zo enthousiast proberen te krijgen als het Amsterdamse, volgens ons een opdracht die hij zonder problemen zal vervullen. Ook Dave Harder zal voor deze editie zijn beste technoplaten meebrengen.

In de Hardtechno area zal het al vroeg los gaan, de echte liefhebbers van harde techno komen hier goed aan hun trekken. Andreas Kremer zal met zijn pompenende sound een belangrijk deel van de avond vullen en ook Carlos Rios en Vincent de Wit zullen hun Live PA na een erg goede set op Decibel Outdoor

2003 weer ter gehore brengen aan het enthousiaste Reactor publiek. Sven Wittekind zal op zijn eigen bekende manier, gedeeltelijk alleen en gedeeltelijk samen met de debuterende Kaos, de avond afsluiten en de Nederlandse Emilio Ferreira zal deze zaal completeren en zorgen voor een groot succes op 15 Mei!

Voor iedereen die 13 maart heeft moeten missen, krijgen dus 15 mei een nieuwe kans Reactor @ Warehouse 294 mee te maken. En voor iedereen die wel is geweest wij hopen jullie allemaal weer terug te zien. De kaartverkoop is al van start gegaan bij de bekende voorverkoop adressen.