extrema outdoor 2004

UPDATE2:Na enige consternatie te hebben veroorzaakt, door foutieve berichtgeving, nu een officieel bericht met namen voor het leukste dance-festival beneden de rivieren. Opvallend is de electro-tent dat door Monumental (Awakenings Festival) nog verbannen is en voor Extrema wel op het programma staat. DJ's Cari Lekebush, Dr. Lektroluv, Victor Calderone, Matthew Dekay, Miss Monica, Marco Carola, Solid Decay, Tiga, Sander Kleinenberg, Roger Sanchez (exclusief festival optreden), Alexander Kowalski (live) en Legowelt (live) zijn bevestigd. Op 14 augustus zal er een DVD uitkomen met beelden van dit evenement, dit is te lezen op de visual die gisteren in het persbericht te vinden was.

Win 1x 2 plaatsen op de gastenlijst voor Extrema Outdoor

Grote namen toegevoegd aan line-up Extrema Outdoor
o.a. Tiga, Sander Kleinenberg, Dr. Lektroluv en Alexander Kowalski!

Langzaam, maar zeker worden steeds meer namen bekendgemaakt voor het dance-festival Extrema Outdoor 2004. Zojuist is bekend geworden dat ook de DJ’s Cari Lekebush, Dr. Lektroluv, Victor Calderone, Matthew Dekay en Alexander Kowalski (live) aan de programmering zijn toegevoegd. Eerder deze week werden de Engelse electro-DJ/producer Tiga en Sander Kleinenberg door organisator Extrema bekendgemaakt. De New Yorkse top-DJ Roger Sanchez zal zelfs een exclusief festivaloptreden verzorgen op Extrema Outdoor.

Op 17 juli 2004 pakt Extrema uit met alweer de negende Outdoor-editie. Maarliefst 7(!) verschillende area’s bij de Eindhovense recreatieplas Aquabest zullen dit jaar voor een nog breder aanbod zorgen. Nieuw is de electro-tent.

Een spectaculair Extrema-decor, een mega foodvillage met eigen muziek en gezellige restaurantjes en natuurlijk veel verschillende dance van zowel internationale als regionale en nationale top-acts maken het feest bij voorbaat al onmisbaar. Maar dit is nog niet lang alles! Er komt nog veel meer. Houd daarom de website in de gaten voor nieuws en de programmering die Extrema beetje bij beetje zal verklappen.

De area’s:
Future Funk (water stage), Mixed (open air) / Techno (tent) / Kremlin Area (tent)/ Supernatural (tent/open air) / Las Palmas (water stage) / Electro (tent/nieuw!)

Kaarten à €45,- (ex. fee) zijn te verkrijgen bij alle Nederlandse Free Record Shops, via TicketBox, de bekende trendshops en natuurlijk online via e-ticketing op www.extrema.nl

Comments

 • doe mij maar techno

  21 April 2004

  Ik ben er vorig jaar ook geweest, en ik vond dit toch 1 van de exclusievere festivals van het jaar;-)&)! Ik heb reeds het kaartje al in the pocket, net als Free Your mind en Awakenings en Mysteryland en Dance Valley :D

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  23 April 2004

  Tegevoegd aan de line-up van Extrema Outdoor 2004:

  Techno: Marco Corola (IT), Solid Decay
  Mixed Stage: Miss Monica
  Electro: Legowelt (live)

  getting better and better!

 • Dirk

  Dirk

  27 April 2004

  Dus dat Richie zou komen is een vergissing of heb is die gewoon nog niet aangekondigd?

 • Chris

  Chris

  27 April 2004

  Richie is nog niet bevestigd inderdaad. Voorlopig is dat dus niks meer dan een gerucht…
  Reactor host de techno tent op Extrema dus het is wachten op het moment dat zij met de lineup naar buiten komen… Ik hoop, ik hoop, ik hoop…. :)

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  29 April 2004

  you can add

  *Heiko Laux
  *Tom Stephan
  *Gene Farris
  *Phats & Small

  to the list :D

Comments are closed